Sort Vandfalds tunika i silke

Brand: Joan Fisker Design

Materiale: stretch silke

Jeg har str M hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet op til lige netop dig.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

1.895,00 DKK2.195,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Sort Vandfalds tunika i silke

En smuk sort Vandfalds tunika i stretch silke, hvilket giver den en elastisitet, så du kan bevæge dig ubegrænset. Det smukke vandfald har den magiske evne, at det giver kvinder med lille barm mere fylde. Mens kvinder med stor barm har mulighed for at camouflere den.

En tunika med mange anvendelses muligheder

Livet er til muligheder, denne tunika kan både bruges som tunika ovenpå bukser og hvis du vil være lidt fræk bruger du den som kjole. Du kan også altid få lavet den lidt længere, hvis du tænker du kun vil bruge den som kjole. Det er også en god idé at tage et bælte på, så får den et helt andet udtryk.

Se flere tunikaer her

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en virksomhed med butik i Horsens. Jeg, Joan Fisker, er tøjdesigner og skrædder og jeg elsker at fremelske det smukkeste i hver enkelt kvinde. Du fortjener det bedste.

Jeg bruger stort set kun natur produkter, fordi det er det mest behagelige at have på. Silke, bomuld, viskose, uld, skind og pels er mine favoritter. Jeg elsker, at fordybe mig i den kreative proces. Lade tankerne løbe sit eget løb, bare flyde intuitivt med og se hvor processen ender. Dette giver typisk et bedste resultat.

Farver giver liv og glæde. Det er altid godt at have en basis garderobe, som man så kan pifte op med farver, hvis du ikke ønsker at gå all in på farver.

Her ved mig er du i centrum, jeg ønsker at finde frem til lige præcis det stykke tøj, der giver dig det perfekte look. Med mine 28 års erfaring i, at klæde kvinder på, er jeg sikker på, at jeg også kan gøre en positiv forskel for dig. Hænger den perfekte model ikke lige i butikken, syr jeg den bare til dig 🙂

Udover at være tøjdesigner, er jeg også uddannet kropsterapeut. Det kan du læse meget mere om her

Kontakt mig på 23427874

 

 

Yderligere information

SML I RÆKKEFØLGE

M, XS specialsyet, S specialsyet, L specialsyet, XL specialsyet, XXL specialsyet, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster