Silke bluse med vandfald

Brand: Joan Fisker Design

Materiale: silke/elastan

1.195,00 DKK1.395,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Denne skønne vandfalds bluse er syet i stretch silke.

Derfor er den virkelig fleksibel og meget skøn at have på. Når en bluse har vandfald, får den et meget blødt udtryk. Vandfald både fremhæver og camouflerer

Det er lidt sjovt med vandfald, det er lidt dobbelt. Fordi hvis du har en lille barm, virker den mere fyldig. Og en stor barm kan camoufleres.

På denne model er der også leget med farverne på båndet på skuldrene, skriv endelig til mig, hvis du har specielle ønsker til dette.

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en virksomhed med butik i Horsens. Jeg, Joan Fisker, er tøjdesigner og skrædder og jeg elsker at fremelske det smukkeste i hver enkelt kvinde. Du fortjener det bedste.

Mit brand er: Joan Fisker Design

Jeg bruger stort set kun natur produkter, fordi det er det mest behagelige at have på. Silke, bomuld, viskose, uld, skind og pels er mine favoritter. Jeg elsker, at fordybe mig i den kreative proces. Lade tankerne løbe sit eget løb, bare flyde intuitivt med og se hvor processen ender. Dette giver typisk et bedste resultat.

Farver giver liv og glæde. Det er altid godt at have en basis garderobe, som man så kan pifte op med farver, hvis du ikke ønsker at gå all in på farver.

Her ved mig er du i centrum, jeg ønsker at finde frem til lige præcis det stykke tøj, der giver dig det perfekte look. Med mine 28 års erfaring i, at klæde kvinder på, er jeg sikker på, at jeg også kan gøre en positiv forskel for dig. Hænger den perfekte model ikke lige i butikken, syr jeg den bare til dig 🙂

Kontakt mig på 23427874

 

Yderligere information

Størrelse

,