Nøddebrun uld cardigan med skind

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: 75%uld 20%pol. 5%ea, skind

Jeg har str S hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet op til lige netop dig.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Den sendes til nærmeste pakkeshop.

1.500,00 kr.1.800,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Lækker nøddebrun uld cardigan med bordeaux skind detalje på skuldrene

Her får du en nøddebrun uld cardigan med en flot bordeaux skind detalje på skuldrene. Det er altid sjovt at lege med kontraster. Her i butikken har du også mulighed for, at vælge hvilke farver du ønsker. Bare giv lyd på 23427874.

Som lukning er der sat små tryklåse. Uld kvaliteten er med 75% uld, der forbliver som det er, også efter vask.

Her kan du se flere forskellige strik

Du er klikket ind på en side med personlig tøj

PASSION by Joan Fisker er en kombineret butik og værksted. Jeg (Joan Fisker) er tøjdesigner og skrædder, men en stor interesse i, at fremelske det smukke i hver enkelt kvinde. Tøj er ikke bare tøj, det er et værktøj til fremdrift. Det er den første signatur, når du møder din næste kunde, kæreste, kollega.

Tøj kan være et kraftfuldt virkemiddel. Jeg har arbejdet med dette i knap 30 år, og har derfor utrolig meget erfaring. Så hvis du kunne tænke dig at få lidt indput, til hvad der vil gøre det godt for dig. Er du mere end velkommen i butikken i Horsens. Alt tøj og tilbehør bliver syet i Horsens, så her kan du tale om bæredygtighed.

Kvalitet og pasform går hånd i hånd. At tage et stykke tøj på, der bare sidder perfekt og fremhæver det smukke ved dig, giver velvære. Mange gange skal der meget lidt til for at gøre en kæmpe forskel.

Butikken byder på tøj med brand navnet: Joan Fisker Design, samt tilbehør som bælter, tørklæder, tasker og puder men navnet PASSION by Joan Fisker. Valget er dit, du har her mulighed for at sætte dit præg, på dit nye stykke tøj eller tilbehør.

Derudover er jeg også uddannet kropsterapeut. En uddannelse der samler krop og psyke, du kan læse mere her

Jeg glæder mig til at møde dig.

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,