Sort kjole med sving og prikker

Materiale: viskose

Denne kjole er syet op i str L, men du kan få en hvilken som helst str., bare giv lyd på 23427874

Kjolen sendes til nærmeste GLS pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

2.995,00 DKK3.295,00 DKK Incl moms

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

Her får du en Sort kjole med sving og prikker

Elsker du sving og prikker, så er her en sort kjole med det hele. Den store vidde i nederdelen giver følelsen af frihed og lethed. Du kan selv vælge længden. Se produkt video her

Prikker er altid et hit, de er forfriskende og lette. Den karrygule prik giver lige et ekstra pift. Jeg har valgt at give kjolen en slis i halsudskæringen. Det giver luft til halsen og dermed længde, samtidig med at du får en hals med bådfacon.

Her er der udviklet en del på at få et ærme, der dækker mormor armen. Samtidig med at det er et luftigt ærme, derfor er der ikke syet sammen med kjolen i nederste runding.

Kjolen er smuk både med og uden bælte, du vælger hvad du er til.

Du kan finde inspiration til din næste kjole fra Joan Fisker Design her

Livet er fyldt med muligheder, så vælg kun de bedste

Hvorfor gå på kompromis, når du kan få det helt perfekte ved PASSION by Joan Fisker.dk. Her finder du en kombineret butik og værksted, hvor alle modeller designes, prøves, tilrettes, syes og sælges. Du får høj kvalitet uden nogen fordyrerende mellemled. Og går du op i bæredygtighed, så er her en virksomhed med meget kort arbejdsgang. Jeg (Joan Fisker) elsker naturprodukter, og derfor er silke, viskose, uld, bomuld og skind mine favoritter.

Tøj kan have ret stor indflydelse på dem du møder. Derfor er det vigtigt at du signalerer, det du ønsker at udtrykke. Hvis du er i tvivl, hjælper jeg dig meget gerne op vej. Jeg er uddannet designer og skrædder. I snart 30 år har jeg fåret lov til at leve af min passion. Så jeg har en ret stor erfaring i at klæde kvinder rigtigt på. Det er vigtigt at tøjet fremhæver det smukke ved dig.

Jeg har PASSION for det hele menneske, derfor er jeg også uddannet kropsterapeut. Så har du brug for ro og velvære i kroppen inden du ifører den perfekte kjole, så se mere her

Jeg glæder mig til at møde dig 🙂

 

 

Yderligere information

Størrelse

,