Asymetrisk strik bluse i sort uld

Materiale: 75% uld, 20% pol, 5% ea

Sort rib strik i str S/M ønsker du en anden str, er det naturligvis også muligt.

Strikken sendes til nærmeste GLS pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentar feltet.

1.095,00 kr.1.295,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Super lækker strik bluse, kvaliteten er i 75% uld, lige klar til vaskemaskinen,

Når du skal vælge en strik, er det alt afgørende at kvaliteten er i top. Denne bluse er syet op i en rib strik med 75% lækker blød uld. En strikvarer der bare holder sit udtryk.

Asymetrisk hals, giver blusen sit unikke udtryk. Hertil kommer båndet på skuldrene. Også her kan du selv bestemme. Ønsker du en bestemt farve så skriver du bare til mig på 23427874, og så finder vi ud af det.

Livet er for kort til at gå kompromis med dine ønsker. Og tøj der passer lige præcis dig, bliver brugt på en hel anden måde, end stangvarer. Så invester i kvalitet, det er det bedste du kan gøre for miljøet. Stort set alt på denne side produceres her i DK, hvilket giver det et kvalitetsstempel.

PASSION by Joan Fisker.dk er et helt unikt koncept, hvor du for ganske få kroner, selv kan sætte dit præg på den enkelte varer.

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en virksomhed med butik i Horsens. Jeg, Joan Fisker, er tøjdesigner og skrædder og jeg elsker at fremelske det smukkeste i hvert enkelt produkt. Du fortjener det bedste.

Mit tøj brand er: Joan Fisker Design.dk

Mit acc. Brand er: PASSION by Joan Fisker.dk

Mit pude brand: PASSION by Joan Fisker.dk

Jeg bruger stort set kun natur produkter, fordi det er det mest behagelige at have på. Silke, bomuld, viskose, uld, skind og pels er mine favoritter. Jeg elsker, at fordybe mig i den kreative proces. Lade tankerne løbe sit eget løb, bare flyde intuitivt med og se hvor processen ender. Dette giver typisk et bedste resultat.

Farver giver liv og glæde. Det er altid godt at have en basis garderobe, som man så kan pifte op med farver, hvis du ikke ønsker at gå all in på farver.

Her ved mig er du i centrum, jeg ønsker at finde frem til lige præcis det stykke tøj, der giver dig det perfekte look. Med mine 28 års erfaring i, at klæde kvinder på, er jeg sikker på, at jeg også kan gøre en positiv forskel for dig. Hænger den perfekte model ikke lige i butikken, syr jeg den bare til dig 🙂

Kontakt mig på 23427874

 

Yderligere information

Størrelse

,