Malerisk kjole med V-udskæring

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: bomuld / ea.

Jeg har str M hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet op til lige netop dig.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

2.200,00 kr.2.700,00 kr. Incl moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Malerisk kjole med V-udskæring

En skøn malerisk kjole med V-udskæring og lille krave, der giver halsudskæringen sit helt unikke udtryk. Ærmerne i jersey kan være alt fra 3/4 lange til korte, dette gør denne kjole til en hel års kjole. Der er en fræk stribe i ryggen, hvor den gule farve i kjolen fremhæves. Du kan selvfølgelig selv vælge, hvilken farve du kunne tænke dig, eller om du overhovet vil have en stribe.

Find flere kjoler her

Mulighedernes verden

Her i PASSION by Joan Fisker har du mulighed for at være medbestemmende. Her skræddersyes din drømme. En kjole der er lavet efter dine mål, vil give dig en helt anden følelse. Når vi taler bæredygtighed, så har det jo mange ansigter. Men en ting der står helt klart er, at vi skal væk fra vores køb og smid væk kultur. Køb færrer ting, af bedre kvalitet, og nyd dem. Jeg kan love dig at holdbarheden i skræddersyet tøj er langt størrer end stangvarer. Og når prisen så ikke er højerer end her på siden, så giver det ikke mening ikke at give dig selv en luksus.

Jeg, Joan Fisker, er tøjdesigner og skrædder, og det har jeg været så heldig at kunne leve af i nu snart 30 år. Jeg elsker at kunne gøre en forskel for dig. Selvom vi alle er forskellige, så er der alligevel også mange ligheder. Hver gang jeg designer en model, tænker jeg over hvad der vil gøre mange kvinder godt. Jeg designer og syr selv hele Joan Fisker Design.dk kollektionene, som hænger i butikken i Horsens. Ja faktisk bliver den også til i butikken. Så når du kommer træder du direkte ind i det kreative univers.

Udover alt dette har jeg også taget en uddannelse som kropsterapeut. I ønsker om at kunne gøre en forskel for dig, hvis kroppen brokker sig. Har du lyst til at læse mere om dette, kan du klikke her

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig på 23427874

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,