Karrygul nederdel med flæse

Brand: Joan Fisker Design

Materiale: vis. / pol. / ea. FOER: Acetat

Jeg har str 40 hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet op til lige netop dig.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Nederdelen sendes til nærmeste pakkeshop

1.300,00 kr.1.600,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Karrygul nederdel med flæse

En super lækker karrygul nederdel med asymetrisk flæse. Metervaren er taget på skrå, så den falde tungt og smyger sig ind til kroppen. I taljen er et bredt elastik.

Materiale: vis / pol / ea foer: acetat

Se flere nederdele her

Personligt tøj i høj kvalitet

Jeg (Joan Fisker) er tøjdesigner og skrædder. I butikken i Horsens hænger hele Joan Fisker Designs kollektionen. Jeg designer og syr selv hele kollektionen, på værkstedet som er inkluderet i butikken. Så du vil træde direkte ind i det kreative univers. Du har mulighed for at sætte dit præg på tøjet der hænger i butikken. Ændre på længde, halsudskæring eller materiale. Herefter tilpasses tøjet lige præcis dig, hvis det ikke sidder perfekt som det er.

Tøj er ikke bare tøj, det betyder virkelig meget hvad vi tager på, når vi skal møde andre mennesker. Ikke mindst hvis du skal ud og sælge dig selv eller et produkt. Her betyder det meget, at der er harmoni. Jeg har knap 30 års erfaring i at klæde kvinder på. Min fornemmeste opgave er at gøre dig til den smukkeste udgave af dig selv. Tøj kan sætte fokus på det smukkeste ved dig, mens det du ikke bryder dig om ved dig selv, kan nedtones.

At kunne gøre en forskel

Jeg elsker at kunne gøre en forskel. Og med tøj kan jeg komme rigtig langt, men med min uddannelse som kropsterapeut, kan jeg komme meget dybere. Det er en behandlingsform hvor krop og psyke kobles sammen. Alt hvad vi oplever sætter sig i også i kroppen, og nogle gange kan det blive til en fysisk problematik. Her kan kropsterapien gøre en forskel. Du kan læse meget mere om det her

Du er meget velkommen til at kontakte mig på 23427874

Jeg vil glæde mit til at hjælpe dig 🙂

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,