Lilla nederdel med asymetrisk flæse

Brand: Joan Fisker Design

Materiale: vis. / pol. / ea. FOER: acetat

Jeg har str 36/38 hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet op til lige netop dig.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

1.300,00 kr.1.600,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Lilla nederdel med asymetrisk flæse

En elegant lilla nederdel med asymetrisk flæse. Metervaren er taget på skrå, hvilket gør at den falder mere tungt og smyger sig ligesom ind til kroppen. Linningen består af et bredt stykke elastik, beklædt med stof. Det at flæsen er sat skrå på, gør at nederdelen bliver optisk længere. Igen lidt mere visuel højde.

Se flere nederdele her

Personligt tøj i høj kvalitet

Tøj er ikke bare tøj. Vi har som udgangspunkt et alt for højt forbrug af tøj. Vi bliver nød til at komme væk fra køb og smid væk kulturen. En løsning kan være at købe personligt tøj, der passer lige præcis dig. Herved beholder du typisk dit tøj dobbelt så lang tid. At få tøj der gør dig til den smukkeste udgave af dig selv, giver lagt mere selvtillid. Jeg (Joan Fisker) designer og syr hele Joan Fisker Design kollektionen i butikken i Horsens. Du træder altså lige ind i det kreative univers.

Bæredygtighed

Hvad er bæredygtighed for en størrelse. Det kan have mange forskellige ansigter. For mig er det at holde hele processen i Horsens bæredygtigt, derudover arbejder jeg stort set kun med naturprodukter. At sy noget tøj til dig, du har lyst til at tage på i mange år frem, giver også en dejlig fornemmelse i maven.

Kropsterapi

Ja hvordan kommer det nu ind i billedet… Jeg elsker at kunne gøre en forskel for dig. Med tøj delen kan jeg komme rigtig langt. Men nogle gange skal vi lidt dybere for at det giver mening. Derfor har jeg taget en uddannelse som TOTUM kropsterapeut. Her behandsel krop og psyke som en helhed. Kroppen husker alt, så derfor kan det godt være en følelse, der sætter sig til en fysisk problematik. Ønsker du at vide mere så klik her

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 23427874

Jeg glæder mig til at møde dig 🙂

Yderligere information

Størrelse

, , , , , ,