Uld strik bluse m. V-udskæring

Materiale: 75% uld, 20% pol, 5% ea

Denne model er syet op i str. XL, men du kan også få den syet op i lige netop din størrelse, bare giv lyd på 23427874

Blusen bliver sendt til nærmsete GLS pakke shop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

899,00 DKK1.099,00 DKK Incl moms

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

En kvalitets uld strik bluse med V-udskæring

V-udskæring giver din hals mere længde. Den er faktisk meget klædelig til de fleste. Den åbner ligesom op og trækker fokus. En uld strik bluse i høj kvalitet. Denne uld strik holder sit udtryk, selv efter vask i vaskemaskinen.

Når du skal vælge din næste strik bluse behøver du ikke længere gå på kompromis.

Ved PASSION by Joan Fisker, syr vi alt selv. Det betyder, hvis du synes at denne strik bluse har for dyb en halsudskæring, eller du ønsker en anden farve strib, så skriver du bare dine ønsker. Din næste strik bluse bliver med andre ord præcis, som du ønsker den. Tjek her et udvalg af de bluser er hænger i butikken lige nu.

Her i bixen er der ingen begrænsninger. Jeg, Joan Fisker, er uddannet designer og skrædder. Og jeg elsker de små detaljer. Kvalitet og perfekt pasform går hånd i hånd. Jeg har snart 30 års erfaring i at klæde kvinder rigtigt på. Når jeg siger rigtigt, så vil jeg gerne fremhæve det smukke ved dig, og nedtone det du ikke bryder dig om. Derudover er det vigtigt at din personlig hed skinner igennem. Du skal føle dig rigtig godt tilpas, når du tager din næste strik bluse på. Farve og snit er afgørende i denne proces.

Med det rigtig tøj skabes underværker

Tøj, der passer og understøtter dig, giver velvære og selvtillid. Når vi møder verden, er det desværre vores udseende og fremtoning, vi først bliver bedømt udfra. Så hvorfor gå på kompromis med dit tøj. Når du kan få det præcis, som du ønsker til samme pris, som andet kvalitets tøj.

Måske er du helt sikker i dine tøj valg, og så kan du bare trække ned fra bøjlerne. Måske ønsker du lidt vejledning, og det giver jeg gerne. Jeg er et meget ærligt menneske, så du får også et ærligt svar, når du spørger.

Vi er alle hele mennesker, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at skabe helhed. Derfor har jeg også uddannet mig til kropsterapeut, her tager jeg fat i den indre del sammen med dit muskulatur om det kan du læse meget mere her 

PASSION by Joan Fisker er en kombineret butik og systue. Dvs. at her finder du et stort udvalg af metervarer, sammen med en stor kollektion af mine designs. Har du selv en idé, er du også velkommen til at komme med den. Herved får du dit helt eget design.

I butikken hænger der:

Tøj under brand: Joan Fisker Design

ACC. og puder under brand: PASSION by Joan Fisker

Jeg vil glæde mig til at møde dig.

Yderligere information

Størrelse

,

Du kunne også være interesseret i...