Grå uld strik med V-udskæring

Brand: Joan Fisker Design

Materiale: 75% uld / pol. / ela.

899,00DKK1.099,00DKK Incl moms

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Brand: Joan Fisker Design

Er du til lækker uld strik (75% uld) så se herunder. En fantastisk kvalitet. Måske er modellen lige dig, eller måske ønsker du en anden halsudskæring, længde eller andet. Ingen problem, du kan får blusen skåret præcis som du ønsker den, giv mig et skriv / kald på 23427874 og så finder vi en løsning 🙂

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en virksomhed med butik i Horsens. Jeg, Joan Fisker, er tøjdesigner og skrædder og jeg elsker at fremelske det smukkeste i hver enkelt kvinde. Du fortjener det bedste.

Jeg bruger stort set kun natur produkter, fordi det er det mest behagelige at have på. Silke, bomuld, viskose, uld, skind og pels er mine favoritter. Jeg elsker, at fordybe mig i den kreative proces. Lade tankerne løbe sit eget løb, bare flyde intuitivt med og se hvor processen ender. Dette giver typisk et bedste resultat.

Farver giver liv og glæde. Det er altid godt at have en basis garderobe, som man så kan pifte op med farver, hvis du ikke ønsker at gå all in på farver.

Her ved mig er du i centrum, jeg ønsker at finde frem til lige præcis det stykke tøj, der giver dig det perfekte look. Med mine 28 års erfaring i, at klæde kvinder på, er jeg sikker på, at jeg også kan gøre en positiv forskel for dig. Hænger den perfekte model ikke lige i butikken, syr jeg den bare til dig 🙂

Kontakt mig på 23427874

Yderligere information

Størrelse

,