Grå silke bluse med sort blonde

Materiale: silke/ea, blonde: vis/pol

Denne bluse er syet op i str M, men du kan få den syet op i præcis den str. du ønsker. Bare giv lyd på 23427874

Blusen sendes til nærmeste GLS pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

1.699,00 DKK1.999,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Skøn silke bluse i en smuk grå lilla farve med detaljer i sort blonde.

Denne silke er noget ganske særligt, da den er tilført stretch. Så du får en super fleksibel grå silke bluse med sort blonde. Halsudskæringen er smal og har dybde, den giver din hals mere længde. Du kan altid lægge kraven ned, hvis din hals er kort.

Blonde detaljen i halsudskæringen, giver mulighed for en ret dyb halsudskæring, uden den bliver for åben. De lette blonde ærmer gør blusen mere selskabelig. Så her er en bluse du kan dresse op og ned efter ønske.

Der er lagt et læg lige under brystet, for at camouflere lidt topmave. Det er helt ok, og hvis du ikke har topmave, så siger jeg bare tillykke med det. Du er heldig.

Se de mange forskellige bluser her

PASSION by Joan Fisker er en butik hvor du kan få opfyldt dine ønsker.

Jeg (Joan Fisker) har nu gennem næsten 30 år udlevet min passion. At klæde kvinder rigtigt på. Tøj er ikke bare tøj, det gør en kæmpe forskel hvad vi tager på. Du skal gerne ende med at være den smukkeste udgave af dig selv.

Når vi møder verden, nye relationer, samarbejdspartner, kærester, kunder, betyder tøjet rigtig meget. Det skal understøtte det smukke i dig, eller din salgssituation. Selvom vi ikke bryder os om at virke dømmende. Så er det en naturlov, vi reagerer på førstehåndsindtrykket. Allerede inde du er begyndt at tale, har din modtager en holdning. Så hvorfor ikke gøre dit møde lettere, ved den rigtige påklædning.

Med min store erfaring, vil jeg rigtig gerne og helt gratis, hjælpe dig. Vi har alle nogel positive sider, der skal fremhæves. Og nogle sider vi ikke bryder os om, så de skal camoufleres. Her er tøj en dejlig hjælp. Så vil du gerne være den smukkeste udgave af dig selv, så kig ind.

Udover min passion for tøj, har jeg som du nok kan læse, også en stor passion for dig. Dig som det hele menneske du er. Derfor har jeg taget en uddannelse som kropsterapeut. Du kan læse meget mere om det her

Jeg glæder mig til at møde dig:-)

Yderligere information

Størrelse

,