Snake nederdel i sølv og sort

Materiale: uld/pol.

Denne nederdel er syet op i str. 36 og 38. Derudover kan du selv vælge den størrelse der passer dig. Bare giv lyd på 23427874

Nederdelen bliver sendt til nærmeste GLS pakke shop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

899,00 kr.1.099,00 kr. Incl moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Helt unik snake nederdel i blankt grå stof med velour print.

Denne nederdel kan virkelig gå i begge retninger. Ønsker du en fin nederdel, så skal du bare understrege den fine blanke bund, med en silke bluse. Ønsker du et mere rustikt udtryk, skal du bare som på billedet, sætte en uld strik bluse til. Den vil fremhæve et sorte velourtryk. En snake nederdel i særklasse.

Denne nederdel er uden linning, fordi jeg ønsker at give dig størst mulig velvære. Så lidt der strammer som muligt 🙂

Du kan finde andre lækre nederdele her

Livet er fyldt med valg, vælg det rigtige for dig…

Jeg, Joan Fisker, vil elske, at hjælpe dig med at tage de rigtige valg, når det drejer sig om dit nye tøj. Tøj er nemlig ikke bare tøj, det gør en verden til forskel, hvad vi tager på. Ønsker du at fremhæve det smukke ved dig, og nedtone det du ikke bryder dig om. Så kan tøj hjælpe dig på vej. Har du lyst til at få hjælp, kan du kigge forbi min butik i Horsens.

At få syet tøj det er tilpasset lige præcis dig, kan virke som en stor proces. Men på sigt behøver du ikke bruge tid på, at prøve 10 par bukser/nederdele, for at finde de rigtige. Jeg har dit mønster liggende, så når det 1. par er perfekte, behøver du blot tænke på materialet.

Kig forbi det er meget nemmere end du tror.

Udover at skabe den smukkeste udgave af dit ydre, interesserer jeg mig også meget for det indre. Du skal vare et helt menneske, fra inderst til yderst. Det skaber ro og velvære. Kropsterapien kan være en stor hjælp, du kan læse meget mere om det her

Jeg glæder mig til at se dig.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 23427874

 

Yderligere information

Størrelse

, ,