Lyse bukser med grafisk print

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Bomuld / ea.

Jeg har str 38 hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan de desværre ikke returneres, da de bliver syet, fordi du bestiller dem.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

1.000,00 kr.1.300,00 kr. Incl moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Lyse bukser med grafisk print

Et par lækre lyse bukser med grafisk print i grågrøn, nude, gul på en råhvid bund. Der er virkelig mange muligheder, når du skal sætte en bluse til. Disse bukser er med en høj talje, og på bagsiden sidder et bredt elastik. Dette betyder at maven holdes på plads på en behagelig måde. Er du også træt at bukser der ikke sidder perfekt, så skulle du prøve at kigge forbi. Du betaler 300kr ekstra for det første på, herefter kan du bare vælge noget stof, og så syr jeg efter det mønster jeg har liggende på dig.

Du kan finder flere bukser her

Livet er for kort til halvgode løsninger

I alletilfælde når prisen er som her. Vi taler så meget om bæredygtighed, men hvad er det egentlig. Jeg, Joan Fisker, forsøger at gøre det hele så bæredygtig som muligt. Design og produktion foregår her i Horsens. Jeg bruger helst naturprodukter. Derudover gør det at sy tøj det passer til lige præcis dig en kæmpe forskel for tøjets levetid.

Jeg er uddannet tøjdesiger og skrædder og har nu i efterhånden snart 30 år levet af dette. Og jeg er stadig fylt op med nye påfund. Det at kunne få lov til at gøre en forskel for dig, gør mig glad. Tøj er ikke bare tøj, det gør virkelig en forskel, hvad vi tager på når vi skal ud og møde nye mennesker. Er du f.eks. i en sælger rolle, så er det virkelig vigtigt, at din påklædning er i harmoni, med det produkt du gerne vil sælge. Kig ind i butikken og jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe dig.

Udover alt dette, er jeg også uddannet kropsterapeut. En behandlingsform hvor kroppen og psyken kobles. Du kan læse meget mere om det her

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig på 23427874

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,