Asymetrisk silkekjole i lilla nude sort

Materiale: silke/ea foer: acetat

Brand: Joan Fisker Design.dk

Kjolen sendes til nærmeste GLS pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

2.995,00 DKK3.295,00 DKK Incl moms

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

Asymetrisk silkekjole i lilla nude sort

En smuk asymetrisk silkekjole i lilla nude sort. Den er asymetrisk hele vejen igennem. Vandfalds halsudskæringen, er også asymetrisk. Silken er taget på skrå, hvilket gør at metervaren falder meget smukt.

Se flere kjoler her

PASSION by Joan Fisker.dk

Giver dig mulighed for selv at være medbestemmende. Jeg (Joan Fisker) designer og syr selv alt tøj under navnet Joan Fisker Design.dk. Det hele foregår i Grønnegade i Horsens. Du møder en butik kombineret med det kreative værksted.

Tøj er ikke bare tøj, det betyder virkelig meget hvordan vi møder verden. Din næste kunde, nye bekendtskaber. Om vi vil det eller ej, så bedømmer vi hinanden på ganske få sekunder. Du kan ikke nå at åbne munden inden du er blevet bedømt. Så vær den smukkeste udgave af dig selv. Jeg har knap 30 års erfaring i at klæde kvinder “rigtigt” på. Du er meget velkommen til at trække på mine erfaringer.

Jeg elsker at kunne gøre en forskel, derfor har jeg også taget en uddannelse som kropsterapeut. At fornemme hvordan krop og psyke hænger sammen, er virkelig en øjenåbner. Hvis du ønsker at læse mere om det så klik her

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 23427874

Jeg glæder mig til at møde dig 🙂

Yderligere information

Størrelse

,