Asymetrisk kjole med velour vandfald

Brand: Joan Fisker Design

Materialer: Bomuld / ela valour, viskose / ela. jerseyærmer, Vis./pol./ela. nederst kjole som også er foret med acetat foer.

Denne kjole hænger ikke længere i butikken, men du kan vælge den størrelse, du ønske. (kjolen kan dog ikke returneres, da den er syet, fordi du bestiller den)

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Kjolen sendes til nærmeste pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

2.900,00 kr.3.400,00 kr. Incl moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Asymetrisk kjole med velour vandfald

En smuk asymetrisk kjole med velour vandfald, der er fantastisk at have på. Den markerer nemlig din sikkelse, samtidig med at du sagtens kan bevæge dig i den. Det lækre velour vandfald øverst på kjolen giver varme og hygge. Ærmerne er i viskose jersey, hvilket der igen giver bevægelses frihed

Du har mulighed for at sætte dit eget præg på kjolen

Joan Fisker både designer og syr alt hvad der hænger i butikken, så find ud af hvad du ønsker og så får du noget helt personligt. Du vil aldrig fortryde det, for det er en helt anden verden, end at blive proppet ned i en standard.

Livet er for kort til halvgode løsninger, giv dig lidt færre ting, men til gengæld noget du kommer til at bruge meget mere. Slut med fejlkøb.

Denne kjole har jeg kun som udstilling, så du vil få en ny syet efter dine mål.

Se flere kjoler her

Jeg glæder mit til at betjene dig 🙂

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en virksomhed med butik i Horsens. Jeg, Joan Fisker, er tøjdesigner og skrædder og jeg elsker at fremelske det smukkeste i hver enkelt kvinde. Du fortjener det bedste.

Jeg bruger stort set kun natur produkter, fordi det er det mest behagelige at have på. Silke, bomuld, viskose, uld, skind og pels er mine favoritter. Jeg elsker at fordybe mig i den kreative proces, lade tankerne løbe sit eget løb, bare flyde intiativt med og se hvor processen ender, dette giver typisk et bedste resultat.

Farver giver liv og glæde, det er altid godt at have en bases garderobe, som man så kan pifte op med farver, hvis du ikke ønsker at gå all in på farver.

Her ved mig er du i centrum, jeg ønsker at finde frem til lige præcis det stykke tøj, der giver dig det perfekte look. Med mine knap 30 års erfaring i at klæde kvinder på.

Udover dette har jeg også taget en uddanelse om kropsterapeut. Det kan du læse meget mere om her

 

 

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,