Tilbud

Smuk Rokoko brudekjole

Denne brudekjole er kreeret i det fineste silke. Passer du lige en str 38 så kan du gøre et kup, ellers syr jeg gerne en præcis til dig.

Ring evt på 23427874 Og lad os få en snak om dine ønsker

3.600,00 kr.11.000,00 kr. Incl moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne brudekjole er helt unik, med de fineste detaljer. Brudekjolen er kreeret i silke, og med en corsage top der virkelig markerer taljen, bliver rokoko nederdelens storhed virkelig fremelsket.

Der er kun denne ene brudekjole, af sin slags. Og da jeg sælger ud af dem jeg har hængende sælges denne nu utrolig billigt, men du kan til enhver tid få syet en der ligner efter dine mål.

Jeg har 28 års erfaring i at kreere brudekjoler, så du kan trykt overlade ansvaret til mig 🙂

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en virksomhed med butik i Horsens. Jeg, Joan Fisker, er tøjdesigner og skrædder og jeg elsker at fremelske det smukkeste i hver enkelt kvinde. Du fortjener det bedste.

Jeg bruger stort set kun natur produkter, fordi det er det mest behagelige at have på. Silke, bomuld, viskose, uld, skind og pels er mine favoritter. Jeg elsker, at fordybe mig i den kreative proces. Lade tankerne løbe sit eget løb, bare flyde intuitivt med og se hvor processen ender. Dette giver typisk et bedste resultat.

Farver giver liv og glæde. Det er altid godt at have en basis garderobe, som man så kan pifte op med farver, hvis du ikke ønsker at gå all in på farver.

Her ved mig er du i centrum, jeg ønsker at finde frem til lige præcis det stykke tøj, der giver dig det perfekte look. Med mine 28 års erfaring i, at klæde kvinder på, er jeg sikker på, at jeg også kan gøre en positiv forskel for dig. Hænger den perfekte model ikke lige i butikken, syr jeg den bare til dig 🙂

Kontakt mig på 23427874

Yderligere information

Størrelse

,