Tilbud

Brudekjole med rokoko jakke

Brand: Joan Fisker Design

Materiale: silke

Kjolen hænger kun i størrelse 36, ønsker du en anden størrelse syr jeg den gerne på bestilling.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 23427874

Kjolen sendes til nærmeste pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

2.850,00 kr.8.500,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Brudekjole med rokoko jakke

En helt unik brudekjole med rokoko jakke og havfrue nederdel i silke. Jakken er i rokoko stil med flot taljering og herefter et smukt langt skød. Nederdelen er i blød silke med havfrue snit. De sælges også hver for sig (nederdel til 950kr, jakken til 1900kr)

Nu kan du blive ejer af en helt unik brudekjole til meget billige penge. Jeg har nemlig bestemt mig for at sælge ud af de kjoler jeg har hængende i butikken. Du har selvfølgelig også mulighed for at bestille en magen til hvis du ikke lige er en størrelse 36.

Se flere brudekjoler her

Se nogle af modellerne live på youtube, klik her

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en virksomhed med butik i Horsens. Jeg, Joan Fisker, er tøjdesigner og skrædder og jeg elsker at fremelske det smukkeste i hver enkelt kvinde. Du fortjener det bedste.

Jeg bruger stort set kun natur produkter, fordi det er det mest behagelige at have på. Silke, bomuld, viskose, uld, skind og pels er mine favoritter. Jeg elsker, at fordybe mig i den kreative proces. Lade tankerne løbe sit eget løb, bare flyde intuitivt med og se hvor processen ender. Dette giver typisk et bedste resultat.

Farver giver liv og glæde. Det er altid godt at have en basis garderobe, som man så kan pifte op med farver, hvis du ikke ønsker at gå all in på farver.

Her ved mig er du i centrum, jeg ønsker at finde frem til lige præcis det stykke tøj, der giver dig det perfekte look. Med mine 28 års erfaring i, at klæde kvinder på, er jeg sikker på, at jeg også kan gøre en positiv forskel for dig. Hænger den perfekte model ikke lige i butikken, syr jeg den bare til dig 🙂

Kontakt mig på 23427874

Yderligere information

Størrelse

,