Kunstnerisk multicolor kjole

Brand: Joan Fisker Design

Materiale: Hør/viskose

Jeg har str M hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan kjolen desværre ikke returneres, da den bliver syet, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

2.495,00 DKK2.795,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Kunstnerisk multicolor kjole

En skøn kunstnerisk multicolor kjole med vidde. Her får du en kjole, der fremhæver taljen og giver plads til maven. Ærmet er åben og let, samtidig med at den dække en evt. mormor arm. Halsudskæringen er bådformet, hvilket giver dine skuldre mere bredde, den lille slids midt for, skaber længde på halsen.

Så er du vild med farver og det kunstneriske udtryk, så er dette måske lige en kjole til dig.

PASSION by Joan Fisker

er en helt unik butik. Kommer du forbi Horsens, så giv dig selv muligheden for at kigge forbi. Du træder direkte indenfor i det kreative værksted, hvor alle modellerne, der hænger lige klar til dig, bliver kreeret. Jeg (Joan Fisker) designer og syr selv alle modellerne. Jeg er et nysgerrigt menneske, der elsker at udfordre mig selv. Det betyder at der hele tiden udvikles på modellerne, nørdes frem til det bedste snit, som kan fremhæve det smukke ved den kvindelige skikkelse. Samtidig med at det, mange kvinder gerne vil skjule, bliver camoufleret.

Der er ikke 2 kvinder der er ens, derfor giver det så meget mening at kunne få syet tøj, der passer lige præcis DIG. Måske er vi heldige og den perfekte model hænger klar i butikken, hvis ikke finder frem til den helt rigtige model til dig. Måske har du et billede af noget du gerne vil have, måske har du en yndlings kjole, som trænger til en fornyelse, måske bliver du inspireret til noget helt andet, når du kigger indenfor. Under alle omstændigheder skal vi nok i fællesskab finde noget der passer til din skikkelse og gøre dig til den smukkeste udgave af dig selv.

Du kan lade dig inspirere ved at klikke her

PASSION for det hele menneske

Udover at være designer og skrædder, er jeg også uddannet kropsterapeut. Hvis du er nysgerrig på det er du meget velkommen til at læse meget mere om det her

Yderligere information

SML I RÆKKEFØLGE

M, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster, XS på bestilling, S på bestilling, L på bestilling, XL på bestilling