Tilbud

Farverig kjole med stribe i ryggen

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Bomuld / ea.

Denne str S er den sidste af sin slags, da jeg desværre ikke har mere af denne metervarer.

585,00 kr. Incl moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , , , , , , ,

Beskrivelse

Farverig kjole med stribe i ryggen

En frisk farverig kjole med stribe i ryggen, til dig der elsker farver. Kontrasten med de sorte ærmer, afbalanceres med den sorte belægning i halsudskæringen og striben i ryggen. Det lille ærme trækker fokus på til skuldrene, som visuelt bliver bredere. Kraven kan være høj, hvis du har en lang hals og foldes ned, hvis du har en kort hals. Striben i ryggen gør dig visuelt højere og slankere. Ja der er mange små justeringer der kan laves, for at rette fokus det rigtige sted hen. Alt efter hvad du gerne vil fremhæve.

Du kan finde inspiration til kjoler her

En helt speciel butik

PASSION by Joan Fisker er en kombineret systue og butik. Med andre ord træder du direkte ind i det kreative univers. Jeg, joan fisker, designer og syr selv kollektionen. Dette giver dig uanede af muligheder. Du kan kigge kollektionen igennem og finder du ikke den perfekte model, ja så syr jeg den bare til dig. Jeg har knap 30 års erfaringer i at klæde kvinder på. Det giver en vis erfaring i at se hvad der vil kunne gøre en forskel for dig. Tøj er nemlig ikke bare tøj. Det kan gøre en kæmpe forskel, hvis du får det helt rigtige  på.

Jeg elsker at kunne gøre en forskel for dig, både når det drejer sig om tøj men også mere end det. Jeg har nemlig også en uddannelse som kropsterapeut. En behandlingsform der ser dig som det hele menneske du er. Kroppen og psyken hænger sammen. Så har du en problematik i kroppen, kan det typisk hænge sammen med en mental problematik. Ønsker du at vide mere, kan du læse mere her

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig på 23427874

Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig præcis hvor du er:-)

Yderligere information

Størrelse