Kjole med multicolor blomster og lommer

Brand: Joan Fisker design.dk

Materiale: Bomuld / ea.

Jeg har str XL hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet op til lige netop dig.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

 

 

1.895,00 DKK2.195,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Kjole med multicolor blomster og lommer

En smuk kjole med multicolor blomster og lommer, som gør den mere afslappet. Halsudskæringen er med en lille kant i nakken, der gør den helt unik. Kjolen er skåret under brystet, dette fremhæver det feminine.

Ønsker du dig en kjole der passer lige præcis dig, så må du endelig kigge forbi

Her er lidt mere inspiration til kjoler

Livet skal leves 100 %

Bare giv den gas du har fortjent det. Jeg, Joan Fisker, elsker at kunne gøre en forskel, der kan mærkes. Hvorfor ikke få tøj der passer, dette giver meget størrere velvære. Tøjet bliver brugt meget mere. Ja dit klædeskab behøver ikke indeholde nær så meget. Når alt det der er i skabet bliver brugt. Kender du den med at du åbner skabet, der bugner af tøj og alligevel, synes du ikke du har noget tøj at tage på. Det slipper du for, hvis det du vælger passer sammen, og passer dig.

PASION by Joan Fisker.dk

Er stedet hvor du kan få dine drømme opfyldt. Her bliver hele Joan Fisker Design kollektionen til. Jeg designer og syr den selv på værkstedet midt i butikken. Med andre ord så træder du direkte ind i det kreative univers. Hænger det rigtige stykke tøj ikke lige på bøjlerne, så bliver det bare syet til dig. Tøj er ikke bare tøj det betyder rigtig meget hvad vi tager på. Det skal gerne fremhæve det smukke ved dig, og nedtone det du ikke bryder dig op. Jeg har knap 30 års erfaringer i at klæde kvinder på, så hvis du ønsker det, hjælper jeg dig gerne.

Udover at være tøjdesigner og skrædder, er jeg også uddannet kropsterapeut. En behandlingsform hvor du bliver set som det hele menneske du er. Kroppen og psyken hænger sammen. Så en problematik i kroppen, har oftest noget med psyken at gøre. Ønsker du at læse mere om det, så klik her

Yderligere information

SML I RÆKKEFØLGE

XL, XS specialsyet, S specialsyet, M specialsyet, L specialsyet, XXL specialsyet, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster