Lilla silke bluse med flagermusærmer

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Silke/ea

Jeg har str S/M hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet op til lige netop dig.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Blusen sendes til nærmeste pakkeshop medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

1.700,00 kr.2.100,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Skøn Lilla stretch silke bluse med flagermusærmer

Denne lilla stretch silke bluse med flagermusærmer er designet til at være kortere foran. Denne runding gør dig visuelt længere, da blusen ikke skærer lige.

Læget foran gør også højere, samtidig med at den giver blusen et eksklusivt look. Flagermusærmerne giver luft og frihed.

Ved PASSION by Joan Fisker er det hele essensen, at kunne gøre kvinder til en smukkeste udgave af sig selv. Ja her er der tænkt at jo højere og slankere du ser ud jo bedre. Jeg har også meget tynde og høje kunder, der ønsker det modsatte. Alt tøj kan tilpasses dine ønsker.

Du kan finde flere bluser her

PASSION by Joan Fisker er kvalitet og perfekt pasform

Jeg ( Joan Fisker) er uddannet designer og skrædder. Kvalitet er et must i mine kollektioner. Jeg elsker naturprodukter som silke, uld, viskose, skind og pels. Stort set alt i butikken har jeg selv kræset om…. designet og syet. Derfor ved jeg at alt er i høj kvalitet og bæredygtigt.

Efter knap 30 år i branchen, har jeg gjort mine erfaringer. Der er nogle gengangere, når vi taler om ting kvinder er trætte af. F.eks. mormor arme, topmaver og generelt vil de fleste kvinder gerne veje 5 kg mindre. Så det er ting, jeg har fokus på, når jeg designer tøj.

For tøj er ikke bare tøj. Det gør en verden til forskel, hvad vi tager på. Så lad mig hjælpe dig til at blive den smukkeste udgave af dig. Det er fuldstændig gratis. Små ændringer i en halsudskæring, stedet hvor nederdelen eller blusen skærer, kan være afgørende.

Butikken indeholder en hele kollektion fra Joan Fisker Design.dk og tilbehør som bælter, tasker, tørklæder og puder fra PASSION by Joan Fisker.dk

Udover dette har jeg også PASSION for det hele menneske. Som RAB-godkendt kropsterapeut ser jeg dig som det hele menneske du er. Krop og psyke hænger sammen, det betyder at en fysisk skavank ikke altid kan fjernes, uden at tage den psykiske tilgang med. Du kan læse meget mere om det her

Jeg glæder mig til at se dig

Yderligere information

Størrelse

, ,