Uld nederdel i karry gul med skind

Brand: Joan Fisker Design

Materiale: uld / pol og skind

Denne model er syet op i str 40, men du vælger bare den størrelse der passer dig. 

Nederdelen sendes til nærmeste pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

1.900,00 kr.2.200,00 kr. Incl moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

 Skøn kvalitets uld nederdel i sort / råhvid / karrygul.

Denne uld nederdel er noget ganske særligt. Metervaren er en virkelig lækker uld kvalitet. Derudover er der lige sat en raffineret skind detalje ind ved lommerne.

Her er der tænkt meget over pasform. Linningen er formskåret, så den sidder tæt til kroppen, uden at stramme. Den er tænkt til at sidde lidt højt, fordi når en nederdel går op og dækker maven, bliver den holdt pænt på plads. Valget er selvfølgelig dit, her i huset vejleder vi gerne, men det vigtigste er at du er tilfreds.

Se de mange andre mulige nederdele her

Pasform og kvalitet er i fokus også i denne uld nederdel.

Jeg, Joan Fisker, elsker at give dig en følelse af frihed og velvære. Det rigtige tøj kan booste din selvtillid. Hvem vil ikke gerne møde verden, med høj energi.

Vi er alle forskellige, derfor er det også så fedt, at kunne bidrage med det helt rigtige til dig. Måske har du et sikkert tøjvalg, men kan ikke lige finde det du søger i butikkeren. Så er PASSION by Joan Fisker din redning. Her i bixen syes alt op, så du kan være med i processen, hvis du ønsker det. Du kan også bare tage en model ned fra bøjlen. Og hvis den passer dig perfekt, så er lykken stor. Hvis ikke bliver der fluks syet en ny der passer dig.

Med snart 30 års erfaring i at klæde kvinder rigtig på, er du også meget velkommen til at trække på mine erfaringer. Jeg giver gerne min mening til kende, hvis du ønsker den.

PASSION by Joan Fisker. dk indeholder:

Tøj brand: Joan Fisker Design

ACC. brand: PASSION by Joan Fisker

Pude brand: PASSION by Joan Fisker

Det hele menneske interesseret mig meget, derfor er det ikke nok, at klæde dig rigtigt på, jeg vil også rigtig gerne hjælpe dig med at være et helt menneske. Her er kropsterapi en kæmpe resource. Læs meget mere om det her

Jeg glæder mig til at møde dig.

 

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,