Lækker rå lammeskinds frakke

Denne model i str S/M er en personale model altså lidt brugt, derfor den meget billige pris

Materiale: lamme skind

Frakken sendes til nærmeste GLS pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet

4.900,00 DKK8.500,00 DKK Incl moms

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

En lækker rå lammeskinds frakke til dig

Ønsker du en lækker rå lammeskinds frakke, så kan du få en her med taljering. Gider du ikke ligne alle de andre, hvorfor så ikke få syet din nye pels i f.eks. lamme skind, så den passer lige præcis dig.

Hvorfor ikke fremhæve dig, du fortjener det helt sikkert. Denne pels er skåret i baner, hvilket giver dig en slankere siluet, og giver mulighed for at frem elske din talje. Det er en verden til forskel at tage en frakke på der er syet efter dig og det er næsten ikke dyrere. Denne pels har også en lidt speciel lukning, i sølv grå skind.

PASSION by Joan Fisker.dk er en virksomhed med butik i Horsens. Jeg, Joan Fisker, er tøjdesigner og skrædder og jeg elsker at fremelske det smukkeste i hver enkelt kvinde. Du fortjener det bedste.

Mit brand er: Joan Fisker Design

Jeg bruger stort set kun natur produkter, fordi det er det mest behagelige at have på. Silke, bomuld, viskose, uld, skind og pels er mine favoritter. Jeg elsker, at fordybe mig i den kreative proces. Lade tankerne løbe sit eget løb, bare flyde intuitivt med og se hvor processen ender. Dette giver typisk et bedste resultat.

Farver giver liv og glæde. Det er altid godt at have en basis garderobe, som man så kan pifte op med farver, hvis du ikke ønsker at gå all in på farver.

Her ved mig er du i centrum, jeg ønsker at finde frem til lige præcis det stykke tøj, der giver dig det perfekte look. Med mine 28 års erfaring i, at klæde kvinder på, er jeg sikker på, at jeg også kan gøre en positiv forskel for dig. Hænger den perfekte model ikke lige i butikken, syr jeg den bare til dig 🙂

Kontakt mig på 23427874

Se andre pelsvarer her

Jeg elsker at gøre en forskel for dig, derfor er jeg også RAB-godkende kropsterapeut. Ønsker du af læse mere så klik her

 

 

Yderligere information

Størrelse

,