Bouclé nederdel i rød lilla toner

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Ace / uld / pa / pol

Jeg har desværre ikke længere denne nederdel hængende, men du vælger du vælger bare den størrelse der passer dig. Den kan dog ikke returneres, da den bliver syet, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Nederdelen sendes til nærmeste pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

1.900,00 kr.2.200,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Denne skønne bouclé nederdel, er syet op en en spændende kvalitets metervarer.

Farvespillet giver uanede muligheder. Sæt en tyrkis, limegrøn, pink, lilla, sort, gul, hindbær bluse til. Hver gang er det et helt nyt look, du frembringer. Ved lommerne er der sat skind ind, som en rafineret detalje, på denne skønne bouclé nederdel. Der er tænkt pasform ind i nederdelen, linningen er nemlig formskåret, så den ligger sig pænt ind til kroppen. Du kan vælge at sætte den lidt højt, så den holder maven på plads. Ja hvis du altså har behov for det.

Se de mange andre muligheder her 

Jeg, Joan Fisker, elsker lækre kvaliteter og perfekt pasform.

Det er mit drive, at kunne gøre en forskel, for dig. Tøj skal give velvære og selvtillid. Det skal fremhæve din personlighed. Og når det går op i en højere enhed, så er tøj lykke.

Vi møder verden med vores ydre først. Ja jeg er fuldstændig enig, det er det indre der betyder mest. Men hvad hjælper det, hvis du aldrig når dertil. Dit ydre er indgangs nøglen. Derfor er det også vigtigt, at det fremfæver den bedste udgave af dig.

I PASSION by Joan Fisker får du mulighed for at få det helt rigtige til lige netop dig. Med snart 30 års erfaring i at klæde kvinder rigtigt på. Kan du trygt kigge forbi, hvis du selv er i tvivl. Jeg er som person meget ærlig, så du får min klare holdning, hvis du spørger.

Måske er du helt klar på, hvad du ønsker, men det hænger bare ikke lige i butikkerne. Så hjælper jeg gerne, jeg er både tøjdesigner og skrædder, så alt kan lade sig gøre.

Derudover er jeg faktisk også uddannet kropsterapeut. Det var ligesom ikke nok, bare at sørge for det ydre. Det hele menneske interesserer mig meget, hvis du vil læse mere om det så klik her

Jeg vil elske at hjælpe dig, så kig forbi eller giv lyd på 23427874

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,

Du kunne også være interesseret i...