Ternet tweed nederdel med skind

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: 80% uld 20% pol og skind, foer: acetat

Jeg har str 42 hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Nederdelen sendes til nærmeste pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet

1.695,00 DKK1.995,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Lækker ternet tweed nederdel med skind

Denne ternet tweed nederdel med skind ved lommerne er i en 80% uld kvalitet. Den er også foret, så du kan nyde varmen uden at blive generet, hvis du har modstand på uld. Der er en bred linning på, som ligger sig pænt ind til dig. Derved slipper du for en linning der strammer ind. Lommerne er med skind, hvilket giver en lækker detalje. Der er en slids bagpå. Tweed er en klassisk metervarer, som altid vil være lidt luksus, i sit udtryk.

PASSION by joan fisker er en helt igennem unik butik. Stort set alt hvad du finder her er noget jeg (Joan Fisker) selv har designet og syet. Jeg sætter fokus på bæredygtighed, det er også derfor, at jeg selv står for det hele selv. Jeg har fokus på natur produkter som: skind, uld, silke, hør, bomuld og viskose. Og når du så får et stykke tøj, der fremhæver det smukke ved dig. Samtidig med at det bare passer din skikkelse, så vil du bruge det meget mere. Det rigtige tøj giver selvværd og selvtillid, du skulle prøve, du vil ikke fortryde det.

Jeg har fokus på at fremhæve det feminine, gerne med kant. Så de modeller du møder er typisk med et anderledes twist.

Her du lyst til at se på flere nederdele så kan du klikke her

PASSION for det hele menneske er 2. ben i min forretning. Her hjælper jeg dig med at komme fra dit hoved ned i kroppen. Kropsterapi er en behandlingsform som netop kobler hovedet (det mentale) med kroppen (følelserne). På denne måde skabes der den balance, som vi virkelig har brug for.

Du kan se meget mere her

Yderligere information

36 38 i rækkefølge

36 på bestilling, 38 på bestilling, 40 på bestilling, 42, 44 på bestilling, 46 på bestilling, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster