Sildebens vævet nederdel med skind

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: 70% polyester 30%uld, Foer: Acetat

Nederdelen er syet op i str. 40

Vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet fordi du bestiller den

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Nederdelen sendes til nærmeste pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

1.900,00 kr.2.200,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Sildebens vævet nederdel med skind

Elegant sildebens vævet nederdel med skind detalje ved lommerne. Denne nederdel har slidser i begge sider, herved fremhæves hofterne ikke så meget i en stram nederdel, hvis du forstår hvad jeg mener… En smal nederdel der går ind fra hofterne og ned, fremhæver dine hofter. Men laves der en slids i bunden som åbner nederdelen op, bliver nederdelen mere lige at se på. Det var en lang snak om 2 slidser, men hver model her på siden er gennemtænkt. Der er en kærlig tanke med til hver enkelt kunde. Her finder du personligt tøj med kant.

Materialet er 70% polyester og 30% uld, den er blød og super lækker. Nederdelen er foret med acetat foer. Farverne er sort, rød, blå, gul, gråbrun.

Find flere nederdele her 

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en special forretning. Her finder du en hel kollektion som jeg (Joan Fisker) selv har designet og syet. Når du kigger forbi, kommer du direkte ind i det kreative univers. Kollektionen hænger i samme rum som den bliver til. Dvs. systuen, tilskæringen og metervarerne er i samme rum, så du kan nemt fornemme mulighederne. Det er nemlig sådan, at du kan være med til at forme dit nye stykke tøj. Måske vil du gerne have en anden halsudskæring, længde, materiale. Stort set alt kan lade sig gøre her, også hvis du lige selv har en spændende idè du gerne vil have ført ud i livet. Kig ind og så en snak om dine ønsker.

Jeg er uddannet tøjdesigner og skrædder for knap 30 år siden, så jeg har utrolig stor erfaring med kvinder og tøj. Det er typisk de små detaljer der kan gøre den helt store forskel.

PASSION for det hele menneske.dk

Udover at arbejde med at kreerer tøj, er jeg også uddannet kropsterapeut. Hvis du er mere interesseret i det, er du meget velkommen her

 

Yderligere information

Størrelse

, , , , , ,

Du kunne også være interesseret i...