Multicolour stretchskind nederdel

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: stretch skind

Nederdelen er syet op i str. S/M (denne størrelse kan returneres)

Bestiller du en anden størrelse, kan den desværre ikke returneres, da den er syet, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Nederdelen sendes til nærmeste pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet

3.500,00 kr.4.000,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Super smart multicolour stretchskind nederdel

En multicolour stretchskind nederdel, der er skåret som et helt kunstværk. Der er kun denne ene af sin slags. Bestiller du en anden størrelse end denne S/M, vil skæringerne ligge andre steder, men i hovedtræk vil den komme til at ligne denne. Denne er bordeaux, lysegrå og sort på forsiden og mørkegrå og sort på bagsiden. Materialet er skind der er svejst sammem med stretchstof. Det betyder at skindet er elastisk, og derfor super behagelig at have på.

PASSION by Joan Fisker

Her i butikken har du mulighed for at være med, når f.eks. farverne skal besluttes, eller en længde. Ja du har faktisk mulighed for helt selv at bestemme det hele, hvis det er det du ønsker.

Også kaldet mulighedernes verden, fordi her er ingen begrænsninger. Jeg ( Joan Fisker) elsker at arbejde med naturprodukter som skind, pels, silke, uld, hør, bomuld, viskose. Engang imellem sniger der sig polyester ind, fordi printet bare er uimodståelig.

Mit fokus er kvindens smukke former. Det er nemt at tage stort tøj på, men det giver blot følelsen af at kunne gemme sig. HVORFOR ikke stå ved os selv, og så fremelske det smukke. Vi er alle smukke på hver vores måde.

Jeg har nu i snart 30 år klædt kvinder på, så jeg har lidt erfaring. Det at kunne spotte, hvad der skal til for lige at komme til det PERFEKTE resultat, er en specialitet jeg har finpudset…

Har du lyst til at se få flere nederdele, så klik her

PASSION for det hele menneske

Jeg elsker den personlige kontakt med mennesker. Nogle gange har jeg ønsket, jeg kunne hjælpe/guide på et lidt dybere plan. Derfor har jeg taget en uddannelse som kropsterapeut. En uddannelse der tager afsæt i dig, som det hele menneske du er. Du kan læse meget mere om det her

 

Yderligere information

Størrelse

, ,