Nederdel i moderne skotsktern

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: viskose/pol/ea.

Nederdelen er syet op i str. 40

Vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den er syet, fordi du bestiller dem. 

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Din nederdel sendes til nærmeste pakkeshop.

1.500,00 kr.1.900,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Skøn let nederdel i moderne skotsktern, med en lækker skinddetalje ved lommerne.

Er du til nederdel i skotsktern, så er her en moderne en af slagsen. Den er med stretch, så der er bevægelsesfrihed. Skinddetaljen i nude, giver en god ro i det ternede look. Denne detalje trækker også fokus op til taljen. Liningen er formskåret, det betyder at den lægger sig pænt ind til din talje. Det er vigtigt at den ikke strammer nogen steder. Det smukkeste resultat, fåes altid når tøj passer lige præcis til dig. Er længden ikke den rigtige til dig, skriver du bare den længde du ønsker, og så fixer vi det.

Se mange flere muligheder her

Pasform og kvalitet vægter højt ved PASSION by Joan Fisker.dk

Livet er for kort til halvgode løsninger, når det er så nemt at få det bedste. Jeg (Joan Fisker) er uddannet designer og skrædder, og har nu fået lov til at leve af det i snart 30 år. 30år med passion, jeg elsker mit job, det at kunne gøre en forskel. Du er en vigtig del af min design proces. Min store erfaring bringer jeg med ind i mine design. Hvad er de fleste kvinders udfordring… mormor arme, topmave. Ja det er 2 udfordringer rigtig mange kvinder gerne vil camouflere. Så det tager jeg med ind i mine designs.

På denne nederdel er fokus trukket væk fra maven, pga skinddetaljen. Den brede formskårede linning lægger sig blødt og pænt omkring taljen/maven. Hvorimod en smal stram linning, vil få maven til at stritte ud under linningen. Der skal så lidt til for at gøre en stor forskel.

Hvis du ikke har fuldstændig styr på, hvad der passer til lige præcis dig. Så fortvivl ikke jeg hjælper dig gerne.

I butikken finder du tøj med navnet Joan Fisker Design. Bælter, acc. og puder med navnet PASSION by Joan Fisker.

Alt bliver til i den kombinerede butik og værksted i Horsens. Så det går vel under bæredygtig proces.

Udover denne passion, har jeg også PASSION for det hele menneske. Her praktiserer jeg kropsterapi, en behandlingsform hvor krop og psyke hænger sammen. Se meget mere her 

Jeg glæder mig til at møde dig 🙂

 

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,