Silke vandfaldsbluse i mørk petroleum

Materiale: Silke

Brand: Joan Fisker Design.dk

Blusen til nærmeste GLS pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

1.195,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Silke vandfaldsbluse i mørk petroleum

En silke vandfaldsbluse i mørk petroleum og på skuldrene finder du råhvide og nude bånd. Disse bånd kan trækkes sammen så ærmet forsvinder og blusen bliver til en top. Vandfaldet giver fylde til dig der har en lille barm, og kan camlouflere en stor barm. Samtidig giver denne model bredde til skuldrene. Bagstykket er lavet længere end forstykket, for at dække lidt mere bagtil. Dette giver en asymetrisk afslutning i siden.

Jeg elsker vandfald, derfor finder du mange forskellige muligheder her på siden. Er du også vild med det, kan du skrive vandfald i søge rubrikken øverst til højre, og så vælter de frem. Eller du kan klikke her

Du kan også finde flere bluser her

Bæredygtighed har mange ansigter

Det er blevet meget moderne at tale om, og jeg gør hvad jeg kan for at vare den bedste udgave. Jeg, Joan Fisker, vælger at arbejde med så mange naturmaterialer som muligt. Alt bliver designet og syet i butikken her i Horsens, så ingen lange leveringsveje. Derudover er det at få tøj, der passer lige præcis dig, med til at forlænge levetiden på tøjet. Vi skal væk for køb og smid væk kulturen. Hellere betale lidt mere og vide hvad man får.

Jeg er uddannet tøjdesiger og skrædder og har været så heldig, at få lov til at arbejde med det i knap 30 år. Og jeg elsker stadig den kreative processen og samarbejdet med dig. Det at kunne gøre en forskel, gør mig glad. Det rigtige snit til lige præcis dig, gør bare en kæmpe forskel. Ofte skal der bare små ændringe til og du er forvandlet. Giv dig selv muligheden for at prøve det. Når du først har fået lavet nogle mønstre, så er det så meget nemmere, end at skulle gå rundt i mange butikker, uden at finde det helt rigtige.

Udover dette er jeg også uddannet kropsterapeut. En meget virkningsfuld behandlingsform, du kan læse meget mere om her

Yderligere information

Størrelse