Swing nederdel i brændte farver

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Den nederste del: 100% viskose, øverste kant: viskose/ea

Jeg har ikke længere denne nederdel hængende i butikken, men du vælger bare den  størrelse der passer dig, den kan desværre ikke returneres, da den bliver syet, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Nederdelen sendes til nærmeste pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

1.500,00 kr.1.800,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Swing nederdel i brændte farver

Smuk swing nederdel i brændte farver. Dette lette og helt unikke stykke viskose, giver nederdelen et fantastisk liv. Din gang hen over gulvet bliver helt automatisk let og elegent. Lysten at danse kommer helt automatisk.

Nederdelen er skåret, så stoffet ligger på skrå i siderne. Dette betyder at nederdelen falder tungt og giver en slankende skikkelse. Materialet er viskose, det øverste stykke er viskose/ea der er draperet. Det giver en spændende effekt og kan camouflere lidt topmave.

PASSION by Joan Fisker

er en ganske særlig butik i Horsens. Du lander lige midt i det kreative univers, hvor hele kollektionene hænger, men den er også blevet til i dette rum. Jeg (Joan Fisker) designer og syr selv alle modellerne. Så jeg kan stå 100% indenfor kvaliteten. Mit mål med mit design er at du skal fremstå, som den smukkeste udgave af dig selv. Du har mulighed for selv at sætte dit præg på alle modellerne, hvis du kigger forbi. Har du et bestemt ønske om noget, er du også meget velkommen. Når jeg designer, tænker jeg meget på klædelighed. Vi er alle forskellige, men en slankende model med et feminint snit er i fokus.

Ønsker du at se på flere nederdele inden du bestemmer dig, kan du klikke her 

PASSION for det hele menneske

er en anden del af min passion. Jeg elsker at hjælpe kvinder til at blive den bedste udgave sig selv. Derfor har jeg taget en uddannelse som kropsterapeut. En behandlingsform der kobler vores tanker i hovedet med vores følelser i vores krop. Det er en meget effektiv behandling for både mentale og fysiske problemstillinger som stress, angst, depression og smerter i hele kroppen.

Du kan læse meget mere om dette ved at klikke her

Jeg glæder mig til at møde dig

KH

Joan Fisker

Yderligere information

Størrelse

, ,