Flot sort figursyet skind jakke

Brand: Joan Fisker Design

Materiale: kalve skind i høj kvalitet.

Jeg har str 36/38 hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Denne jakke sendes til nærmeste pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

6.500,00 kr.7.000,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Flot sort figursyet skind jakke

En virkelig flot sort figursyet skind jakke. Når du skal vælge din næste skind jakke, kunne du måske overveje at få en der fremhæver din talje. Det gør den mere feminin og smart.

Jeg elsker at femhæve det feminine ved dig som kvinde. Men det er selvfølgelig dit valg, så hvis du har et specielt ønske til en skindjakke, så kan jeg skræddersy den til dig. 

Se flere jakker her

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en virksomhed med butik i Horsens. Jeg, Joan Fisker, er tøjdesigner og skrædder og jeg elsker at fremelske det smukkeste i hver enkelt kvinde. Du fortjener det bedste.

Jeg bruger stort set kun natur produkter, fordi det er det mest behagelige at have på. Silke, bomuld, viskose, uld, skind og pels er mine favoritter. Jeg elsker, at fordybe mig i den kreative proces. Lade tankerne løbe sit eget løb, bare flyde intuitivt med og se hvor processen ender. Dette giver typisk et bedste resultat.

Farver giver liv og glæde. Det er altid godt at have en basis garderobe, som man så kan pifte op med farver, hvis du ikke ønsker at gå all in på farver.

Her ved mig er du i centrum, jeg ønsker at finde frem til lige præcis det stykke tøj, der giver dig det perfekte look. Med mine 28 års erfaring i, at klæde kvinder på, er jeg sikker på, at jeg også kan gøre en positiv forskel for dig. Hænger den perfekte model ikke lige i butikken, syr jeg den bare til dig 🙂

Udover mit virke som tøjdesigner, er jeg også uddannet kropsterapeut. Den meget virkningsfuld behandlingsform der forener krop og psyke. Du kan læse meget mere om det her

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 23427874

Jeg glæder mit til at kunne hjælpe dig 🙂

Yderligere information

Størrelse

, , , , , ,