Camouflage jakke med skinddetaljer

Brand: Joan Fisker Design

Materiale: Bomuld/ea, merinould, skind

Jeg har str 38 hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

2.995,00 DKK3.295,00 DKK Incl moms

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

En helt unik Camouflage jakke med sorte skinddetaljer

Jeg elsker selv camouflage derfor denne Camouflage jakke med sorte skinddetaljer. Materialet er bomuld med elastan, ærmerne er i merino uld af den lækreste kvalitet. Og som den lækreste detalje er der skind krave og skinddetalje ved trykknapperne.

Jeg har på denne model lavet en smuk udsmykning i skind på ryggen, det er dit valg om du ønsker dette på din jakke. Denne jakke er nemlig min egen, så bestiller du en bliver den skabt til lige præcis dig. En jakke med udsmykning koster 3000kr syet til dig, og uden koster den 2600kr

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en butik ud over det sædvanlige. Jeg (Joan Fisker) designer og syr selv hele kollektionen, Dette er din garanti for et bæredygtigt produkt, som også har en høj kvalitet. Når du besøger butikken, kommer du direkte ind i det kreative univers. Et rum fyldt med hele kollektionene, metervarer og selve systuen. Du er altid velkommen i den kreative procces. Har du selv et helt specifikt ønske, syr jeg også gerne det. Så kig forbi og lad dig inspirerer.

Har du lyst til at se på flere jakker kan du klikke ind her

PASSION for det hele menneske

Ja jeg elsker mine passioner. At være tøjdesigner og skrædder, giver mig mulighed for, at gøre dig til den smukkeste udgave af dig selv. Med f.eks. en jakke der bare sidder præcis, som den skal på dig.

Men jeg vil også gerne kunne hjælpe dig på et lidt dybere plan, så derfor har jeg taget en uddannnelse som kropsterapeut. Her bliver krop og sind forenet, så du bliver et menneske i størrere balance. Hvis du synes dette lyder spændende, så klik her og læse meget mere om det.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at give mig et kald på 23427874, hvis du har nogle uopklarede spørgsmål.

Yderligere information

36 38 i rækkefølge

34 på bestilling, 36 på bestilling, 38, 40 på bestilling, 42 på bestilling, 44 på bestilling, 46 på bestilling, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster