Sort buksedragt med smuk detalje

Brand: Joan Fisker Design

Materiale: viskose / pol / elastan

Jeg har kun min egen buksedragt hængende i butikken, så du vælger bare den størrelse der passer dig, den kan dog desværre ikke returneres, da den bliver syet, fordi du bestiller den. Er du i tvivl om størrlesen, så kontakt mig endelig.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Blusen sendes til nærmeste pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet

3.000,00 kr.3.500,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Sort buksedragt med smuk detalje ved lukningen

Skal festkjolen hellere være en sort buksedragt med smuk detalje, som lukker den sammen i taljen. Så er denne model måske et rigtig godt bud.

Denne buksedragt er i en bouclè kvalitet, dvs der er lidt struktur i overfladen og har lidt stretch i sig. Detaljen i taljen er metal nitter i forskellige farver.

Jeg har kun en udstillingsmodel af denne buksedragt hængende. Så hvis du ønsker denne model, skal jeg sy en til dig, som passer perfekt til lige præcis dig.

Joan Fisker syr og designer selv alt her på siden og det forhandles kun her og i butikken i Horsens. Når livet er for kort til halvgode løsninger, så vælg en model fra Joan Fisker Design, for her er der ikke gået på kompromi med noget. Pasformen og kvaliteten skal være i top.

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en virksomhed med butik i Horsens. Jeg, Joan Fisker, er tøjdesigner og skrædder og jeg elsker at fremelske det smukkeste i hver enkelt kvinde. Du fortjener det bedste.

Jeg bruger stort set kun natur produkter, fordi det er det mest behagelige at have på. Silke, bomuld, viskose, uld, skind og pels er mine favoritter. Jeg elsker, at fordybe mig i den kreative proces. Lade tankerne løbe sit eget løb, bare flyde intuitivt med og se hvor processen ender. Dette giver typisk et bedste resultat.

Farver giver liv og glæde. Det er altid godt at have en basis garderobe, som man så kan pifte op med farver, hvis du ikke ønsker at gå all in på farver.

Her ved mig er du i centrum, jeg ønsker at finde frem til lige præcis det stykke tøj, der giver dig det perfekte look. Med mine 28 års erfaring i, at klæde kvinder på, er jeg sikker på, at jeg også kan gøre en positiv forskel for dig. Hænger den perfekte model ikke lige i butikken, syr jeg den bare til dig 🙂

Kontakt mig på 23427874

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,