Asymetrisk kjole med batik og vandfald

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: vis / pol / ea. Der er acetat foer i det nederste stykke

Str M hænger i butikken, (denne størrelse kan returneres) vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Kjole sendes til nærmeste pakkeshop, menmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet

2.500,00 kr.2.900,00 kr. Incl moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

Asymetrisk kjole med batik og vandfald

Denne asymetrisk kjole med batik på den øverste del og vandfald i halsen er helt unik. Det er sort der er grundfarven men batikken i nude, sand, brune farver bløder den sorte op. Nederdelsstykket er taget på skrå, så det falder tungt og blødt, i dens asymetriske snit. Vandfaldet er også asymetrisk og skaber blikfang til ansigtet. Det er virkelig en kjole du kan flytte ind i, fordi den er så dejlig afslappet at have på.

Se flere kjoler her

PASSION by Joan Fisker.dk

Er mulighedernes verden. Her har du mulighed for at få dine tøj drømme opfyldt. Jeg (Joan Fisker) designer og syr selv hele Joan Fisker Design kollektionen som hænger i butikken i Horsens. Udfra denne kollektion kan du vælge at sætte dit præg. Du kan ændre på en halsudskæring, en længde eller materialet, og herefter tilrettes blusen, bukserne, kjolen eller hvad du nu er faldet over, dig. Og så syes der typisk en ny model op.

Jeg hjælper dig gerne til det perfekte udtryk. Med knap 30 års erfaring i at klæde kvinder på. Kan jeg nemt spotte hvad der vil gøre en forskel for dig. Tøj er nemlig ikke bare tøj, det kan gøre en kæmpe forskel for dig. Mit mål er at du skal være den smukkeste udgave af dig.

Bæredygtighed og dansk produktion

Hele min kollektion designes og syes i Horsens, så den er meget bæredygtig. Du træder faktisk direkte ind i det kreative univers, når du kommer ind i butikken. For det er også her produktionen foregår.

Udover at være tøjdesigner og skrædder, er jeg også uddannet kropsterapeut. En spændende behandlingsform, hvor krop og pyske behandles i forening. Du kan læse meget mere om det her

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 23427874

Jeg vil glæde mig til at møde dig 🙂

 

 

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,