Råhvid jerseybluse / tunika med vandfald

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Viskose / ea.

Jeg har str M hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet op til lige netop dig.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

995,00 DKK1.295,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Råhvid jerseybluse / tunika med vandfald

En råhvid jerseybluse / tunika med vandfald som kan forvandles ved et lille twist. Den nederste kant på tunikaen kan trækkes op, så det bliver til en bluse, eller ned på det bliver til en kjole. Den kan også drejes rundt, så der kommer draperinger hele vejen ned til kanten. En bluse – tunika – kjole i en. På skuldrene er der guld blomster som dekoration. Her kan du både camouflere og fremhæve, alt efter ønske.

Se andre tunikaer her

Mulighedernes verden

Som med denne tunika er der flere muligheder. I PASSION by Joan Fisker, har du mulighed for at være medbestemmende. Jeg (Joan Fisker) designer og syr selv hele Joan Fisker Design kollektionen i det kreative værksted, som er en del af butikken. Du træder med andre ord direkte ind i det kreative univers. Du har mulighed for at sætte dit præg på den enkelte model. Eller du har måske en drøm der skal skræddersyes. Det tager ca 14 dage fra tanke til færdig model.

Udover at være tøjdesigner er jeg også uddannet kropsterapeut. Det kan du læse meget mere om her

Jeg glæder mig til at møde og hjælpe dig. Du er altid meget velkommen til at kontakte mig på 23427874

Yderligere information

SML I RÆKKEFØLGE

M, XS specialsyet, S specialsyet, L specialsyet, XL specialsyet, XXL specialsyet, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster