Grå silke bluse med flæser

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Silke / ea.

Jeg har str M hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet op til lige netop dig.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 2342787

 

1.595,00 DKK1.895,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Grå silke bluse med flæser

En smuk grå silke bluse med flæser som ærmer. Denne silke er med elastan, det betyder at dine bevægleses muligheder er frie. Den er også sandvasket, derfor det bløde lidt støvede look.

Den bådformede halsudskæring, giver bredde til skuldrene. Den buede afslutnig på blusen giver dig visuelt mere højde. Brug den til bukser, shorts eller nederdel, den kan det hele.

Se flere silke bluser her

Joan Fisker Design.dk

Er et brand med muligheder. Jeg, Joan Fisker, designer og syr nemlig selv det hele her i Horsens. I PASSION by Joan Fisker finder du butikken med hele kollektionen samt det kreative værksted. Her har du mulighed for at sætte dit præg på den enkelte model, og der er kun ca 14 dage fra din idè til den færdige model.

Udover at være tøjdesigner, er jeg også uddannet TOTUM kropsterapeut. En meget interessant behandlingsform, du kan læe meget mere om her

Har du nogen sprøgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte mig på 23427874

Jeg vil glæde mig til at møde dig.

Yderligere information

SML I RÆKKEFØLGE

M, XS specialsyet, S specialsyet, L specialsyet, XL specialsyet, XXL specialsyet, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster