Camo kjole med blonde ærme

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: camo: bomuld/ea, blonde: vis/pol, nederdel: pol/vis/ea

Jeg har ikke denne kjole hængende i butikken, men du vælger bare en størrelse der passer dig. Den kan dog ikke returneres, da den bliver syet op, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

 

2.800,00 kr.3.300,00 kr. Incl moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

Camouflage kjole med blonde ærme

En skøn Camouflage kjole med blonde ærme, og som en ekstra detalje er der striber i ryg og på skuldrene.

Markering af taljen er lidt højere end taljen, for at give længere benlængde. Vidden i nedernedel giver frihed og plads. Jeg (Joan Fisker) er en mellemting mellem timeglas form (hofte og bryst samme bredde) og pærer (smal øverst og mere bredde om hofte) Derfor vil jeg gerne have lidt vidde omkring hoften og bredde til skuldrene, så de giver bedre balance til hofterne. Ved at åbne op ved halsen med en dyb smal udskæring, bliver siluetten højere.

Der er mange fif til at sætte fokus på de steder af dig, du holder mest at. Kig ind og få vejledning til den helt rette udformning for dig.

Hvis du bestiller din helt egen kjole til bare 2995kr har du mulighed for at bestemme hvilken farve striberne skal have, længde og størrelse.

Se flere kjole muligheder her

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en helt unik butik, hvor alle dine tøjønsker kan opfyldes. Jeg (Joan Fisker) designer og syr selv alle modeller. Dette betyder at du altid har mulighed for at sætte dit præg på dit stykke tøj.

Jeg elsker at kunne gøre en forskel for dig. For tøj er nemlig ikke bare tøj, det kan gøre en kæmpe forskel. Vil du gerne være en smukkeste udgave af dig selv, så lad tøjet understrege det. Tøj kan give selvtillid og glæde, hvis det er det perfekte match.

Udover at være tøjdesigner og skrædder, er jeg også uddannet Totum kropsterapeut. Det er en uddannelse der kobler hoved og krop. Vi er en samfund af mennesker der lever mest oppe i hovederne. Kroppen bliver først taget med på råd når den begynder at brokke sig. Har du lyst til at mærke hele dig og få ro i samspillet, så synes jeg at du skal kigge nærmere her

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,