Uld cardigan i grøn strik

Brand: Joan Fisker Design

Materiale: 75% uld, 25% pol., 5% ea

Jeg har str L hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet op, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

1.595,00 DKK1.895,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Uld cardigan i grøn strik

Du vil elske denne uld cardigan i grøn strik, hvis du er til kvalitet og slankende linier. Med dens længde, får du også optisk mere højde. Slidserne i siderne giver dine ben mere længde. Alt i alt er du nok lige blevet 5 cm højere med denne model.

I denne cardigan får du noget helt unikt. Den kreative dekoration på lommerne og skuldrene, findes kun i denne udgave. Hver enkelt model er forskellig, så her får du virkelig unika.

PASSION by Joan Fisker.dk

Er et kreativ univers. En butik der både huser den færdige kollektion, det kreative værksted hvor kollektionen bliver til, samt de mange metervarer, der er at vælge imellem. Det er nemlig sådan, at når du træder indenfor, har du mulighed for at være med i hele processen. På denne måde kan vi i fællesskab skabe tøj, der fremhæver det smukkeste på dig. Ja for tøj er ikke bare tøj, det betyder virkelig meget, hvordan vi møder vores omgivelser, venner eller forretningsforbindelser. Det rigtige tøj til lige præcis dig, giver selvtillid og velvære. Det vil støtte dig i svære situationer. Det vi være tøj du vil tage på igen og igen.

Og så er det endda designertøj til stangtøjspriser.

Du kan klikke her hvis du ønsker at se flere cardigans

PASSION for det hele menneske.dk

Udover at være tøjdesigner og skrædder, er jeg også uddannet kropsterapeut. Jeg elsker at kunne gøre en forskel. Og denne behandlingsfor kan virkelig gøre en forskel. Her kobles krop og psyke, vi er en verden af mennesker, der lever oppe i deres hoveder. Det betyder at vi glemmer at mærke hvordan vi i virkeligheden har det. Vores fysiske skavanker, har tit en følelse koblet sammen med sig. Og når vi får snakket og behandlet os ind til den, giver det en forløsning.

Du kan læse meget mere om det hele her

Yderligere information

SML I RÆKKEFØLGE

L, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster, XS på bestilling, S på bestilling, M på bestilling, XL på bestilling, XXL på bestilling