Stort chiffon silketørklæde med prikker

Materiale: 100% silke

Mål: 200 x 65cm

Tørklædet sendes til nærmeste pakkeshop.

500,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Et Stort chiffon silketørklæde med prikker

Når et Stort chiffon silketørklæde med prikker gerne må fylde noget. Dette i rødlige og lilla farver, giver et friskt pust til garderoben. Silke har den dejlige egenskab at det bliver lunt, når det er koldt. Og omvendt virker silke svalende når det er varmt.

Materiale: 100% silke

Mål: 200 x 65cm

Find flere smukke tørklæder fra Joan Fisker Design.dk HER

Du kan også finde inspiration til hvordan du kan binde dit tørklæde HER

Livet er fyldt med valg, så hvorfor ikke vælge det er passer dig bedst. I PASSION by Joan Fisker behøver du ikke længere gå på kompromis. Jeg ( Joan Fisker) er uddannet designer og skrædder, og elsker den lille detalje.

Kvalitet og perfekt pasform gå hånd i hånd. Hænger det perfekte tøj ikke på bøjlerne, ja så syes det selvfølgelig bare op. Du skal have det stykke tøj, der understøtter det smukke ved dig. Du er i centrum, hver gang du kommer.

Det kan være en lille detalje, som 2 cm kortere nederdel, eller en V-udskæring istedet for rund, der gør den store forskel. Jeg har snart 30 års erfaring, og jeg giver gerne mine erfaringer videre til dig ganske gratis.

Jeg håber du har lyst til at finde mere inspiration i butikken, som er kombineret med værkstedet. Ja du træder direkte ind i det kreative hjerte. Butikken har en hel væg fyldt med metervarer. Så hænger din næste kjole ikke i den rigtige farve på bøjlerne. Ja så vælg den metervarer, du kunne tænke dig, og jeg syr kjolen.

Butikken rummer tøj i navnet Joan Fisker Design og acc. tasker, tørklæder, og puder i navnet PASSION by Joan Fisker.

Og findes dit ønsker ikke hængende på bøjlerne, så får du det bare syet op, præcis efter dine mål.

Jeg glæder mig til at møde dig.