Råhvid silke bluse med smuk bladmønster

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Silke

Jeg har str S/M hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

1.495,00 kr.1.795,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

En elegant råhvid silke bluse med smuk bladmønster

Er du vild med silke, så får du her en helt unik råhvid silke bluse med smuk bladmønster. Den har en smuk bådformet halsudskæring, der markerer dine skuldre. Slidsen ned midt for åbner op for længden på din hals.

Se flere silke modeller her

Tøj er nemlig ikke bare tøj, men små ændringer kan et stykke tøj gå fra ok til perfekt. Jeg (Joan Fisker) er tøjdesigner og skrædder, og jeg elsker at skabe det perfekte til hver enkelt kunde. Min butik bugner med spændende modeller, du kan vælge imellem. Og findes den helt rigtige ikke i butikken, syr jeg den bare til dig. Jeg har rigtig mange metervarer at vælge imellem, så hvis du kigger forbi, vil du fornemme de mange muligheder. Det kan godt virke lidt overfældende i første omgang, men når du først har fået syet de første stykker tøj, er det super nemt. Du slipper for at gå i samtlige butikker for at finde noget helt bestemt, og typisk vende hjem uden noget, eller med noget der måske går an.

Bæredygtighed betyder meget for mig. Jeg elsker at arbejde i naturprodukter, hele processen fra design, tilskæring, syning foregår i butikken i Horsens. Så udover at være bæredygtig er det også 100% dansk design. Typisk bliver det tøj du får kreeret ved mig også dit yndlingstøj, dvs. det bliver brugt mere og i længere tid end et stykke tøj, der ikke rammer 100% plet.

I ca 30 år har jeg designet tøj, så erfaring har jeg rigtig meget af. Jeg syr alt muligt ligefra dåbskjoler, konfirmationskjoler, brudekjoler, tøj til hverdag og fest, pels og skind. Så ligemeget hvilket ønske du måtte have, så er jeg sikker på at vi i fællesskab kan finde det perfekte til DIG.

Udover at være designer arbejder jeg også med kropsterapi, jeg er uddannet Totum kropsterapeut. En meget effektiv behandlingsform… Det kan du læse meget mere om her

Yderligere information

s/m i rækkefølge

S/M, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster, L/XL på bestilling, M/L på bestilling, XS/S på bestilling, XL/XXL på bestilling