Kunstneriske bukser i orange/sort/grå

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Bomuld / ea

Jeg har str 42 hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan de desværre ikke returneres, da de bliver syet, fordi du bestiller dem.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 2342787

995,00 DKK1.295,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Kunstneriske bukser i orange/sort/grå

Et par kunstneriske bukser i orange/sort/grå til dig er elsker fest og farver. Er du også træt af bukser der ikke sidder perfekt, så er du landet det helt rigtige sted. Her har du mulighed for at få syet et par bukser, præcis til dig, for bare 300kr ekstra. Herefter ligger dit mønster i systuen til brug, til næste gang du ønsker et par bukser. Her bliver prisen blot 995kr.

Disse bukser er lidt høje i taljen, så de kan holde maven pænt på plads. Der er et bredt elastik på bagsiden, som gør dem meget behavelige at have på.

Se flere bukser her

Udover mit arbejde som tøjdesigner, er jeg også uddannet Totum kropsterapeut. En behandlingsform hvor det fysiske og psykiske forenes. Alt hvad vi oplever sætter sig i kroppen. Og der er vigtige at kunne italesætte, hvad en spænding kan skyldes. Har du lyst til at læse meget mere om det, så klik her

Yderligere information

36 38 i rækkefølge

34 på bestilling, 36 på bestilling, 38 på bestilling, 40 på bestilling, 42, 44 på bestilling, 46 på bestilling, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster