Bouclé nederdel i lilla og karry

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Pol./vis. + acetat foer

Jeg har str. 40 hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

1.400,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Super lækker Bouclé nederdel i lilla og karry farver

En bluclé nederdel i særklasse, de lilla og karry farver giver mulighed for mange udtryk. Sætter du råhvid til bliver den en fin udgave af sig selv. Mens en karry strik vil dresse den ned. Der er et utal af muligheder, så valger et dit.

Denne nederdel er uden linning, der er sat et bånd på indvendig side. Dette gør at nederdelen bare lægger sig ind til din krop, uden at stramme. Det er en af mine fokus, tøj må ikke stramme. Det er så meget smukkere, når tøj blot fremhæver dine kurver. I denne nederdel er der isat foer.

Du kan finde flere muligheder her

Når livet skal leves på 1. klasse, uden at det økonomiske behøver at være med.

PASSION by Joan Fisker er helt unik. Det er butik og værksted i et. Her produceres alt tøj, bælter, tasker, tørklæder, smykker og puder. Du slipper med andre ord og fordyrende mellemled. Derudover støtter du dansk arbejdskraft og bæredygtighed. Der er mange gode årsager til at kigge nærmere på denne sides indhold.

Tøj er ikke bare tøj, det er vores signatur ved det første møde med nye mennesker. For nej vi når ikke at åbne munden, før første bedømmelse er gennemført. Var det positivt, har du meget nemmere ved at komme igennem med dit budskab. Men var det lidt uheldigt, skal du arbejde meget hårdere.

Jeg (Joan Fisker) er uddannet designer og skrædder, og har i nu snart 30 år fået lov til at leve af min passion. Som er at klæde jer kvinder på, så I bliver den smukkeste udgave af jer selv. Ofte skal der meget lidt til for at gøre en forskel. Har du lyst til en ærlig vejledning, så kig op i butikken det er helt gratis.

Jeg har også PASSION for det hele menneske. Derfor er jeg blevet uddannet kropsterapeut. En uddannelse der tager udgangspunkt i dig som det hele menneske du er. Krop og psyke hænger uløslig sammen. Klik her hvis du ønsker af vide mere.

Jeg glæder mig til at se dig

 

 

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,