Tilbud

Orange baby fløjls nederdel

Nederdelen på billedet er en personale model, altså lidt brugt derfor 700kr

Materiale: Bomuld, foer: acetat

Nederdelen bliver sendt til nærmeste GLS pakkebox, medmindre du skriver noget andet i kommentarboxen.

700,00 DKK1.795,00 DKK Incl moms

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Skøn orange baby fløjls nederdel

Ja der er knald på denne orange baby fløjls nederdel. Så trænger du til et frisk pust til dit klædeskab, så er det måske denne nederdel, der kan gøre forskellen. Den er med foer og lommer.

Du bestemmer selv dit humør, ja selvfølgelig er du påvirket af dine omgivelser. Men du kan selv gøre rigtig meget bl. a. gennem dine tanker og det du omgiver dig med. Og tøj kan faktisk gøre en stor forskel.

Personligt tøj giver velvære

Når du tager tøj på, der virkelig understøtter det smukke ved dig, kan det gøre en kæmpe forskel. Jeg (Joan Fisker) elsker at kunne gøre en forskel for dig. Måske passer du en standard størrelse, men hvad gør noget godt for dig….    Jeg har kanp 30 års erfaring i at klæde kvinder “rigtigt” på.

Her i bixen får du tøj, der passer dig, om du er stor eller lille har ingen betydning. Det der betyder noget, er at det passer til lige præcis dig. PASSION by Joan Fisker.dk er kombineret værksted og butik. Her finder du en stor kollektion, du kan vælge imellem. Men du kan også selv vælge præcis hvordan dit næste stykke tøj skal se ud. Jeg hjælper dig gerne i processen, hvis du ønsker det.

Her kan du finde andre skønne nederdele

Jeg er et nysgerrigt menneske, der elsker at kunne gøre en forskel for dig. Det indre skal gerne afspejles i det ydre, derfor betyder det indre rigtig meget. Krop og psyke hænger uløseligt sammen, alt for mange mennesker går rundt med problemstillinger er ikke vil løse sig. Måske fordi et psykiske spiller mere ind end vi regner med. Jeg er også RAB-godkendt Kropsterapeut. Er du interesseret i at læse mere så klik her

Jeg glæder mig til at møde dig, præcis der hvor du er.

 

Yderligere information

Størrelse

,