Ternet uld kjole med skind

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: 80% ULD / 20% pol og SKIND Foer: 100 % acetat

Jeg har str L hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Denne kjole sendes til nærmeste pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

3.000,00 kr.3.500,00 kr. Incl moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

Lækker ternet uld kjole med skind detalje

En skøn ternet uld kjole med skind detalje ved lommerne. Her er der virkelig kræset om detaljerne og kvaliteten. Den læker uld metervarer er i 80% uld, ærmerne er 100% uld. Selve kjolen er foret, dog ikke ærmerne, da jeg ønsker, at du skal mærker fleksibiliteten, der er i det valket uld. Skinddetaljen gør kjolen helt unik og når man så samtidig bliver slankere at se på, er det vel egentlig en wind wind. Halsudskæringen er bådformet, så du får mere bredde på dine skuldre. Samtidig åbner den lille slids midt for op til ansigtet.

Ja for tøj er ikke bare tøj. Hvorfor ikke bruge de små kneb, der er for at skabe tøj der slanker og gør feminin.

Min fornemmeste opgave at at gøre dig til den smukkeste udgave af dig selv. Ja hvorfor ikke værdsætte sig selv høj nok til at købe noget tøj, der bare sidder perfekt på lige netop DIG. Jeg lover dig for at denne fantastiske følelse dette giver, gør at du kommer til at bruge dette tøj meget mere. Ja det kan da godt være det koster lidt mere end du plejer at betale, men du fortjener det. Og der bliver ingen fejlkøb.

Mit navn er Joan Fisker. Jeg er uddannet tøjdesigner for mange herrens år siden, og har faktisk lige om lidt været selvstændig indenfor dette i 30 år. Derfor tillade jeg mig at skrive, at jeg har stor erfaring med at klæde kvinder “rigtigt” på. Du skal fremelske det smukkeste ved dig, og ja vi er alle smukke…

Ønsker du at se flere kjoler, så klik her

PASSION for det hele menneske

Er en anden del af mit virke. Jeg er også uddannet kropsterapeut, en meget effektiv behandlingsform, hvor du bliver behandlet som det hele menneske du er. Læs meget mere om dette her

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,