Grafisk kjole med lommer

Materiale: bomuld / elastan

Brand: Joan Fisker Design

Denne model er en sidste af sin slags

Kjolen sendes til nærmeste GLS pakke shop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet

1.895,00 DKK Incl moms

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

Grafisk kjole med lommer

Skøn grafisk kjole i spændende farve kombi med lommer. Denne kjole er skåret under brystet, den giver feminin markering af kroppen uden at kjolen sidder tæt om maven. Lommerne giver et mere afslappet look.

Husk du vælger helt selv, hvordan din næste kjole skal se ud. Synes du den skal være længere, eller stoffet måske ikke lige falder i smag, ingen problem du får den, som du ønsker dig den.

Du kan finde mange flere kjole her

Jeg, Joan Fisker, er tøjdesigner og skrædder, jeg syr selv hele kollektionen. Når du træder ind i butikke, træder du også inde i det kreative værksted, hvor hele kollektionen bliver til. Her finder du også et stort udvalg af materialer, så du har mulighed for at gå på opdagelse i de mange muligheder.

Livet er for kort til halvgode løsninger

Derfor vil jeg gerne give dig mulighed for at få dit tøj til at passe lige præcis dig. Gøre dig til den bedste udgave af dig selv. Tit er det en lille forskel, der kan ændre hele udtrykket. Jeg hjælper dig meget gerne til at finde den rigtige skæring. Med snart 30 års erfaring i at klæde kvinder rigtigt på, kan du trygt læne dig tilbage og tage imod.

TOTUM kropsterapi

Udover at være tøjdesigner er jeg også RAB godkendt kropsterapeut. Det er dejligt at kunne gå et skridt dybere, og hjælpe dig på flere planer. Kroppen lagre alle vores oplevelser. Spændinger der ikke vil forsvinde, har tit rod i en mental problematik. Dette kunne jeg skrive meget om, men jeg kunne også lade dig selv kigge nærmere her

 

Yderligere information

Størrelse

,