Swing nederdel med blomster

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Den nederste del: 100% viskose, øverste kant: viskose/ea

Jeg har str L/XL hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Nederdelen sendes til nærmeste pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

1.300,00 kr.1.600,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Swing nederdel med blomster

Skøn Swing nederdel med blomster i efterårsfarver. Denne nederdel er en sand fornøjelse at have på. Den giver en lethed og lyst til at danse. Det er en nederdel der skal prøves.

Den øverste kant er lavet i viskose/ea jersey med draperinger, det giver den en fleksibilitet, som gør den meget behagelig at have på. Samtidig er draperingerne med til at camouflere en evt. topmave. Metervareren er taget på skrå i siderne, dette betyder at den falder tungt og ind til hofterne, som hermed kommer til at synes mindre.

Jeg (Joan Fisker) er uddannet tøjdesigner og skrædder, og har nu i næsten 30 år fået lov til at arbejde med min passion. Det er en gave at kunne sørge for, at du bliver en smukkeste udgave af dig selv. Tøj er nemlig ikke bare tøj, en lille detalje kan gøre en kæmpe forskel for dig. Jeg har fokus på at gøre modellerne så slankende som mulig, og meget gerne med et feminint touch. Der bliver kun syet ganske få af hver model. Så hvis du elsker unikt og personligt tøj, så er jeg meget glad for at du er landet lige her.

PASSION by Joan Fisker

Kommer du en tur til Horsens for at besøge butikken, lander du direkte ind i det kreative univers. Hele kollektionen hænger i butikken, men den bliver også til her. Jeg designer og syr selv det hele, og finder du ikke den helt rigtige model på bøjlerne, syr jeg den bare til dig. Det er nemlig sådan, at du en meget velkommen til at få ændret en halsudskæring, længde eller materiale på en model og herved få dit helt eget design. Har du en drøm om en helt bestemt model, er du også meget velkommen med den. Jeg vil gøre mit bedste for at kunne opfylde den.

Se flere nederdele her

Se denne nederdel live her

PASSION for det hele menneske

Udover at være tøjdesigner er jeg også uddannet kropsterapeut. En meget effektiv behandlingsform som du kan læse meget mere om her

Yderligere information

Størrelse

, ,