Tilbud

Smart tyrkis top med vandfald

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Silke / ea.

Jeg har str M og L hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet op til lige netop dig.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Toppen sendes til nærmeste pakkeshop.

 

 

360,00 kr.1.500,00 kr. Incl moms

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Smart tyrkis top med vandfald

En super smart tyrkis top med vandfald i forstykket. Den er dejlig let med de smalle stropper. Vandfaldet giver fylde til barmen, og et blødt unikt udtryk. Materialet er silke / ea, som er taget på skrå, derfor falder det tungt og smyger sig ind til kroppen.

Se flere silke bluser her

PASSION by Joan Fisker

Er en kombineret butik og kreativ værksted. Jeg (Joan Fisker) designer og sye selv hele Joan Fisker Design kollektionen, som du finder i butikken. Du træder med andre ord, direkte ind i det kreative univers. Her er der mulighed for at være med i processen. Vælg den model du ønsker og så tilretter vi den sammen, så den passer perfekt til dig. Det kan være stropperne er for lange, nederdelen er for kort, du ønsker en anden metervarer. Derudover er der noget galt med propotionerne. Alt dette finder vi ud af, og så laves der et nyt mønster med dine rettelser. For dette betaler du 2-300kr. Hvis du så på et senere tidspunkt, ønsker den model magen til, bare i en anden metervarer, så er det super nemt, for jeg har jo dit mønster liggende og du betaler bare normal prisen.

Livet er for kort til halvgode løsninger

Hvorfor nøjes med det næst bedste, når det er muligt at få det bedste og så billigt. Normalt er skræddersyet tøj i en helt anden pris kaliber. Her koster det ikke mere end normalt kvalitets stangtøj. At få tøj, der er tilpasset din skikkelse, gør en kæmpe forskel, du kommer til at bruge det meget mere og i længere tid.

Jeg elsker at kunne gøre den forskel

Derfor har jeg nu også taget en uddannelse som kropsterapeut. I denne behandlingsform kombineres kroppens problematikker med det psykiske. Ønsker du at læse mere om dette, så klik her

Du er altid velkomme til at kontakte mig på 23427874

Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig 🙂

 

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,