Tilbud

Råhvide bukser med strib

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: bomuld / ea.

Disse bukser er syet op i str. 36

Vælger du en af de andre størrelser, kan de desværre ikke returneres, da de er syet, fordi du bestiller dem. 

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Bukserne sendes til nærmeste pakkeshop.

300,00 kr. Incl moms

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Råhvide bukser med strib

Et par råhvide bukser med strib i siderne og slids nederst i benene. De er syet op i en bomuld / ea er er coated med en lidt blank overflade. Med tiden vil det blanke blive mindre blankt, men på en naturlig måde. Materialet er tilpas kraftigt, så det ikke afslører alt, som hvide bukser tit gør.

Bukserne er med højtalje, som holder maven på plads. Taljen af afsluttet med et bredt elastik på bagsiden. Denne afslutning gør bukserne meget behagelige at have på, samtidig med at de bliver siddende hvor de skal.

Træt af bukser der ikke sidder perfekt?

Her i butikken kan du få dine bukser til at sidde perfekt. Er du træt af at søge efter bukser der sidder rigtigt på dig, så er du kommet det rette sted. Her tilpasses det første par bukser dig, og herefter kan du bare bestille løs. Og du får en samme perfekte pasform.

Se flere bukser her

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en kombineret butik og værksted, hvor jeg (Joan Fisker) designer og syr alt tøj i kollektionen: Joan Fisker Design.dk. Derudover tager jeg gerne imod opgaver fra dig. Har du en drøm om et stykke tøj, så syr jeg det gerne. Intet er for stort eller småt, vi tager en snak, du får en ca. pris og så gå jeg igang. Jeg har knap 30 års erfaring i, at gøre kvinder til den smukkeste udgave af dem selv. Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

 

Jeg (Joan Fisker) elsker at kunne gøre en forskel for dig. Jeg er også RAB-godkendt kropsterapeut. Det er jo ikke altid tøj kan fixe tingene. Det kan køre en kæmpe forskel, når du får det rigtige tøj. Men skal vi et stykke dybere så er kropsterapien fantastisk. Du kan læse mere om det her

Jeg glæder mig til at møde dig, du er altid velkommen til at kontakte mig på 23427874

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,