Tilbud

Cowboynederdel med skinddetaljer

Brand: Joan Fisker Design

Materiale: Bomuld / pol / elastan – skind

Nederdelen er syet op i str. 36(taljen) / 38(hoften)

Vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den er syet, fordi du bestiller dem. 

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Nederdelen sendes til nærmeste pakkeshop.

450,00 kr.1.800,00 kr. Incl moms

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Cowboynederdel med skinddetaljer

Her har du mulighed for et erhverve dig en Cowboynederdel med skinddetaljer. En meget behagelig og helt unik nederdel. Selve nederdele er syet op i stretchbar Bomuld / pol / elastan stof, som gør den virkelig behagelig at have på. Foran er der så sat skindlommer.

Størrelsen er en 36 / 38 den er syet til dig, der her en lidt mindre talje, så det er en 36 i taljen og en 38 omkring hoften.

Se flere nederdele her

Livet er for kort til halvgode løsninger, så hvorfor ikke gøre noget godt for dig selv. Få dit helt personlige tøj, det koster ikke mere end andet kvalitetstøj.

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en virksomhed med butik i Horsens. Jeg, Joan Fisker, er tøjdesigner og skrædder og jeg elsker at fremelske det smukkeste i hver enkelt kvinde. Du fortjener det bedste.

Jeg bruger stort set kun natur produkter, fordi det er det mest behagelige at have på. Silke, bomuld, viskose, uld, skind og pels er mine favoritter. Jeg elsker, at fordybe mig i den kreative proces. Lade tankerne løbe sit eget løb, bare flyde intuitivt med og se hvor processen ender. Dette giver typisk et bedste resultat.

Farver giver liv og glæde. Det er altid godt at have en basis garderobe, som man så kan pifte op med farver, hvis du ikke ønsker at gå all in på farver.

Her ved mig er du i centrum, jeg ønsker at finde frem til lige præcis det stykke tøj, der giver dig det perfekte look. Med mine 28 års erfaring i, at klæde kvinder på, er jeg sikker på, at jeg også kan gøre en positiv forskel for dig. Hænger den perfekte model ikke lige i butikken, syr jeg den bare til dig 🙂

Udover at være tøjdesigner og skrædder, så er jeg også RAB-godkendt kropsterapeut. Det kan du læse meget mere om her

Kontakt mig på 23427874

 

Yderligere information

Størrelse

, , , , , ,