Råhvid strik cardigan med spidser

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: viskose

Jeg har str S/M hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet op til lige netop dig.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

1.500,00 kr.1.800,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Råhvid strik cardigan med spidser

Her finder du en råhvid strik cardigan med spidser foran og bagpå. Denne forskel i længden, giver dig visuelt mere højde. Den er syet op i en lækker viskose strik. Men du bestemmer selvfølgelig selv, hvilket materiale du kunne tænke dig. Og bliver den for lang, fordi du ikke er så høj, ja så ændre vi da også bare det 🙂

Se flere strik her

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en kombineret butik og skrædderi. Jeg, Joan Fisker, desiger og syr selv hele Joan Fisker Design kollektionen i butikken i Horsens. Det er vigtigt for mig at kvaliteten er i orden, derfor bliver produktionen her i Horsens. Det er også meget mere bæredygtigt. Materialerne er hovedsagelig naturmaterialer, engang imellem bliver jeg fristet, så derfor finder du også andet her på siden. Og når vi nu taler bæredygtighed, så har tøj der er syet til lige præcis dig, som oftest en meget længere levetid. Ja der er rigtig mange fordele, ved at få personligt tøj.

Jeg elsker at kunne gøre en forskel for dig. Jeg har knap 30 års erfaring i at klæde kvinder på. Tøj er nemlig ikke bare tøj. Det kan være en lille ændring af halsudskæringen, en længde, eller en farve der gør den stor forskel. Typisk er processen sådan at du kigger forbi i Horsens. Finder den model du gerne vil have, måske er det en kombi af 2 eller flere modeller. Herefter bliver den tilrettet dig så den sidder perfekt. Og herefter syes den ny model op til lige præcis dig.

Udover at  være tøjdesigner og skrædder, er jeg også uddannet kropsterapeut. Denne behandlingsform kobler kroppen og psyken. Så har du en fysisk problematik, så behandled den ikke blot fysiologisk, der bliver også talt ind til problematikken. Du kan læse meget mere om det her

Du er meget velkommen til at kontakte mig på 23427874

 

Yderligere information

Størrelse

, ,